Propagandu strane Sme Rodina platíme všetci! Minister rozdáva ihriská s názvom Rodinka
09 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Deti sa mohli hrať na ihriskách s názvom Vlnka, Lienka či Čajka. Aj z týchto názvov ministerstvo sociálnych vecí vyberalo, keď plánovalo začať výstavbu nových ihrísk. Ministerstvo, ktoré vedie Milan Krajniak z hnutia Sme rodina, však uprednostnilo názov Rodinka, informuje denník SME.


"Ihriská Rodinka, ktoré financujeme po celom Slovensku, vzbudili medzi vami veľký ohlas," napísal Krajniak na facebook. Pripojil mapu, kde budú ihriská stáť, s logom vlastnej strany "Sme rodina, ktorá pomáha.



Zdroj: FB/MK
Sme rodina v tom nie je sama

Výstavbu ihrísk z peňazí štátu využíval na vlastnú propagáciu aj Smer počas troch vlád Roberta Fica. "Premiér síce nový trávnik nevyskúšal, zato spolu so starostkou urobili slávnostný výkop proti brankárovi Robertovi Kaliňákovi, ministrovi vnútra," opisuje dodnes udalosť v Klátovej Novej Vsi z roku 2008 obecná webová stránka.

Fico vtedy z rezervy premiéra, ktorá má "kryť nepredvídateľné výdavky", prispieval na ihriská obciam, ktoré riadili nominanti Smeru. Len v predvolebnom roku 2010 tak rozdal viac ako milión tristotisíc eur.

Obrovská hanba! Mičovský si vraj petíciu od lesníkov napísal sám
Odstúpilo už toľko ministrov a takmer všetci zostali vo svojich funkciách. Prečo sa rozhodli až Mičovského brať vážne? V každom prípade celá demisia exšéfa agrorezortu Jána Mičovského a okolnosti s ňou spojené boli nanajvýš... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Podoba čisto náhodná

"Sme rodina pomáha mladým rodinám pri starostlivosti o svoje ratolesti," pripísal Krajniak zásluhu vlastnej strane 1. júna v obci Paka.

Predseda Sme rodina Boris Kollár vtedy tlačovú besedu využil aj na vymenovanie úspechov a sľubov strany. "Odkedy vstúpilo hnutie Sme rodina do politiky, má jasný cieľ, pomoc rodinám," dodal s tým, že strana postupne sľuby plní.

Krajniakovo ministerstvo však odmieta, že by si na štátnych ihriskách Sme rodina robila stranícku kampaň. Tvrdí, že názov "Rodinka" ihriskám vybrali aj preto, lebo ide o skratku na termín Rodinný inkluzívny areál. Aká náhoda!

Liberáli sa zgrupujú. Pietruchová najnovšie pracuje u Kolíkovej, konzervatívec Krajniak jej už nebude klepať po prstoch
Liberálka Oľga Pietruchová už mala dosť svojho šéfa konzervatívca Milana Krajniaka. Exšéfka odboru rodovej rovnosti na ministerstve práce si preto našla nové miesto. Od mája pôsobí na ministerstve spravodlivosti. S progresívnou Kolíkovou si sadnú... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková