Naštvaní susedia, polícia a ohňostroj na streche: VIP žúr Dolinského a Cibulkovej sa vymkol z pod kontroly!
09 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Po opadnutí prísnych protipandemických opatrení sa chceli "trocha" uvoľniť aj slovenské celebrity. Na žúre celebritného lekára Jozefa Dolinského, kde boli hosťami aj šéfka módnej televízie Gabriela Drobová či Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom sa to však vymklo z pod kontroly, píše Pluska.

Slovenské celebrity si na streche luxusného apartmánu v Bratislave púšťali ohňostroj. "Rovnako som ohňostroj počula, ešte som premýšľala, či o nejakom informovala MC na Kuchajde. To, že by bol súkromný, mi ani nenapadlo, rachot to bol riadny," napísala na sociálnu sieť jedna zo susediek.

Podľa naštvaných susedov však boli hostia na VIP párty hluční, aj keby pyrotechniku na streche nepúšťali. Privolaná teda bola aj polícia. "V čase preverenia oznámenia už k páchaniu protiprávneho konania nedochádzalo. Policajti následne prijali aj druhé oznámenie o rušení nočného kľudu na rovnakej adrese. Hodnovernosť oznámenia na mieste potvrdili a priestupcovi uložili blokovú pokutu," uviedol hovorca mestskej polície Peter Borko

Po jednej šichte v prvej línii už dovolenkuje: Aké bude mať Cibulková výhody po návrate na Slovensko?
Dominika Cibulková sa pred necelými dvoma mesiacmi postarala o celonárodný škandál, keď sa spolu s manželom Michlom Navarom prednostne zaočkovala, čím vzala miesto niektorému zo zdravotníkov, a tak sa sa v nátlaku verejnosti rozhodla, že si svoj... Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


S Dolinským si nevedia dať rady už dlhšiu dobu

"Opäť svojou oslavou ruší celé sídlisko. Každé leto organizuje párty na terase na 12. poschodí do ranných hodín. Obraciame sa na políciu, miestny úrad, nedokážu si však s týmto pánom doktorom nič pomôcť. A obyvatelia sídliska už roky trpia touto aroganciou a bezohľadnosťou,” sťažovala sa poslankyňa Bratislavského samosprávneho kraja Barbora Oráčová pre vyššie uvedený portál.

Podľa nej bolo odpaľovanie pyrotechniky proti zákonom SR. "Na ohňostroj treba desať dní vopred vypýtať povolenie z mestskej časti a je potrebné vopred informovať okolie o konaní ohňostroja. Čo na to pán starosta?" Pýta sa na sociálnych sieťach.

Vyjadrenie Dolinského a Cibulkovej

„Po niekoľkých mesiacoch lockdownu, kedy som sa nemohol stretávať so svojimi priateľmi, kedy som si „odžil“ ťažší priebeh Covidu-19, kedy som ako lekár prežíval náročné pracovné obdobie, tak som konečne, keďže sa pravidlá uvoľnili, mohol zorganizovať stretnutie s priateľmi. Bolo nás cca 20, užívali sme si vzájomnú spoločnosť, radosť, zdieľali zážitky, napokon ako v súčasnosti asi všetci normálni ľudia. Stretnutie sa zámerne odohrávalo za bieleho dňa, medzi 15.00 až 22.00 hodinou, aby sme nerušili nočný kľud. Jeden z účastníkov pripravil prekvapenie, o ktorom som ja osobne, ani ostatní naozaj netušili - okolo 21.00 odpálil niekoľko svetlíc. Celé to trvalo možno 2 minúty. Bolo to vôbec prvýkrát, čo sa niečo také na mojej terase udialo,“ dušoval sa Dolinský.

Na svojom Instagrame sa k VIP žúre vyjadrila aj niekdajšia tenistka. "Bola som tam pozvaná iba ako hosť a zdržala som sa tam len pár hodín, nebola som organizátorka žiadneho ohňostroja a ani som o ňom dopredu nevedela. Chcela by som, aby ste ma prestali hlúpo spájať so všetkým nepríjemným, čo sa udeje v Bratislave," napísala rozhorčene.

Dara Rolins naschvál dráždi Slovákov z dovolenky: "Viem, je to slušná provokácia"
Slnečné počasie už síce na Slovensku panuje, more tu však nemáme. Preto mnoho známych osobností v posledných týždňoch vyrazilo do zahraničia. Výnimkou nie je ani Dara Rolins, ktorá navyše rada provokuje, píše Stars24. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Timotej Dudka