Misska Fabušová konečne vyložila karty na stôl: Ako to je medzi ňou a Kollárom?
09 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Konečne sa vyjadrila! Niekdajšia misska Miroslava Fabušová v posledných mesiacoch okolo seba vyvolávala poriadny rozruch. Všetko začalo autonehodou s predsedom parlamentu Borisom Kollárom. Dlho sa totiž špekulovalo, či niečo medzi nimi je, píše Nový Čas.


"Nespájajte ma s predsedom Národnej rady SR, ja mám priateľa!" Šokovala bývala Miss Universe SR. Tieto slová by mohli potvrdzovať aj snímky fotografa vyššie uvedeného portálu, ktorý Fabušovú s jej priateľom stretol. „Boli si pozrieť hokejový zápas. Mali sa k sebe a všetkým bolo jasné, že tvoria pár,“ prezradil anonym, ktorý dal Novému Času echo, kde sa misska s priateľom nachádza

So šéfom parlamentu však podľa jej slov nič nemá. „Ale Boris je muž s veľkým M, ak si niekto myslí, že bolo za tým niečo iné (myslím sexuálne) než priateľská pomoc, sklamem vás. Ja mám svojho priateľa a na kamarátstvo medzi mužom a ženou verím. Boris mi chcel pomôcť, pretože vie pochopiť, keď sa človek naozaj necíti dobre, a chce a vie pomôcť. Som šťastná, že sme to obaja prežili. Je to zázrak. A vy, čo chcete ísť hejtovať, tak vás rovno stopnem. Ani nepriateľovi by som nepriala zažiť niečo podobné. A s pánom predsedom som nikdy neriešila nič iné okrem priateľstva. Bodka,“ zdôraznila na záver.

Naštvaní susedia, polícia a ohňostroj na streche: VIP žúr Dolinského a Cibulkovej sa vymkol z pod kontroly!
09 | 06 | 2021 | Tibor Sipos