Vládnu nám zlodeji a blázni. Zobrali nám nádej, že sa dá krajina riadiť slušne, nekorupčne a odborne
08 | 06 | 2021 I Petra Demková

Neznámy autor na stránke Nekŕmte nás odpadom zverejnil príspevok. „Žijeme v zvláštnej krajine. Financie riadi bývalý vydavateľ novín s účtovníctvom na povale, eurofondy a štátne IT sebestredná bábkoherečka, školstvo vyučený obuvník s opísanou diplomovkou, zdravotníctvo generál, kultúru chovateľka koní,“ opisuje vládu autor.


Stránka Nekŕmte nás odpadom pravidelne zverejňuje anonymne príspevky bežných občanov, ktoré dostávajú v pošte. Urobili to aj teraz. Neznámy autor opisuje slovenskú realitu.
Všetci oklamaní sa môžu postaviť do radu

„Tak som si prečítal malé zamyslenie a ostalo mi z toho smutno. Zajtra mal štartovať športový kanál RTVS. Dnes však oznámili, že ho nespustia, lebo nedostali sľúbenú dotáciu od hádajte koho: od ministerstva financií. A môžu sa postaviť do radu za VW, podnikateľov, ktorým už mesiac sľubuje odškodňovací zákon a za mesiac nepovedal o tom ani slovo, samosprávy a kraje, ktoré drží cez ´pôžičky´ a nie je schopný povedať ani to, čo chce za ich odpustenie, polovicu štátnej správy, záchranárov, zdravotníkov, ktorí doteraz nevideli väčšinu odmien, čo im nasľuboval ešte ako premiér. A za všetkých, čo čakajú na daňovo-odvodovú ´atómofku´ už štyri týždne po termíne,“ vymenúva všetkých oklamaných autor.

Zverstvá tejto vlády: Zrušia deväťtisíc nemocničných lôžok a vlaky zadarmo, zvýšia dane
Na zverstvá súčasnej vlády v oblasti sociálnej politiky doplatia bežní ľudia. Osoby s nízkymi príjmami budú doslova živoriť. Chudoba na Slovensku porastie. Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Peter Sulek


Zodpovedná osoba je, samozrejme, Igor Matovič. „Hlavne, že rieši Sputnik a mačku. Minister financií jak lusk,“ opísal autor bývalého premiéra.
Ostatní členovia vlády? Škoda reči

Následne sa púšťa aj do iných členov vlády. „Žijeme v zvláštnej krajine. Financie riadi bývalý vydavateľ inzertných novín s účtovníctvom na povale, eurofondy a štátne IT riadi sebestredná bábkoherečka, ktorá nedokáže riadiť ani vlastnú stranu, školstvo vyučený obuvník s opísanou diplomovkou na pofidérnej škole, štátne zdravotníctvo generál, kultúru chovateľka koní, pôdohospodárstvo najnovšie bankár,“ vymenúva kvalifikáciu našich politikov.

„Ako alternatíva sú tu zlodeji alebo blázni. To, čo vyčítam tejto vláde, je najmä to, že nám zobrala nádej, že sa dá krajina riadiť slušne, nekorupčne a odborne,“ ukončil príspevok neznámy autor.

Neuveriteľné, Krajči hádže vinu za neskoré očkovanie Sputnikom na Hegera a Lengvarského
Slováci určite nezabudli na exministra Mareka Krajčího. Preslávil nielen vítaním vakcíny Sputnik V spolu s Matovičom, ale aj divným obsadzovaním postov v nemocniciach. Kopancov sa dopustil viac ako dosť. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik