Dara Rolins naschvál dráždi Slovákov z dovolenky: "Viem, je to slušná provokácia"
08 | 06 | 2021 I Timotej Dudka

Slnečné počasie už síce na Slovensku panuje, more tu však nemáme. Preto mnoho známych osobností v posledných týždňoch vyrazilo do zahraničia. Výnimkou nie je ani Dara Rolins, ktorá navyše rada provokuje, píše Stars24.





Dara Rolins vyrazila aj s dcérou do Spojených arabských emirátov, lenže úvod dovolenky sa úplne nevyvíjal podľa predstáv. Populárna speváčka si totiž privodila úraz a musela sa šetriť. Zdravotné ťažkosti sú už však podľa všetkého minulosťou, a preto speváčka neváha a chváli sa tým, ako skvele sa pri mori má. Zároveň si uvedomuje, že niektorých fanúšikov tým môže dráždiť.

"Viem, je to slušná provokácia, ale nebojte, každá sranda má koniec a aj tá naša dovolenka sa raz skončí," napísala na Instagrame. "No kým sa to stane, ešte párkrát vám napíšem, že sa máme úžasne, nič nám tu nechýba a že takéto pondelky nie sú vôbec zlé," dodala Dara Rolins.



Ostrá hádka v živom vysielaní: Lucie Bíla zotrela skladateľa Sokoupa pred celým národom!
S niečím takým zrejme Lucie Bílá nepočítala. V televíznom rozhovore sa ukázali nezhody medzi speváčkou a skladateľom Ondřejom Soukupom, píše Stars24. Skladateľa zotrela pred celým Českom. Čo konkrétne si vyčítajú? Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Tibor Sipos