Dalo sa zabrániť až 85 percentám úmrtí na koronavírus (Szilvia Akbarová)
08 | 06 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Szilvie Akbarovej (The Epoch Times)


Šírenie strachu. V USA všetko vsadili na očkovanie nehľadiac na sprievodné škody. Včasná liečba sa podcenila.


Podľa autorky komentára Szilvie Akbarovej známy americký odborník Peter McCullough, kardiológ z Baylor University Medical Center v Dallase, vzniesol vážne obvinenia proti americkým zdravotníckym úradom.


V prístupe ku  koronavírusu sa podľa jeho vyjadrení pozornosť zameriava natoľko na vakcínu, že väčšina ľudí v Spojených štátoch si myslí, že neexistuje žiadna iná liečebná metóda proti vírusu. Hovorí sa o šírení strachu. Všetko sa vsadilo na očkovanie nehľadiac na sprievodné škody.


Nositeľ Nobelovej ceny šokuje: Všetci covid očkovaní skôr či neskôr zomrú!
Uznávaný virológ Luc Montagnier dospel k záveru, že očkovaných proti koronavírusu čaká časom istá „náhla smrť“ spôsobená zlyhaním obranyschopnosti ich organizmu. Uviedol Naturalnews.com. Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič

Na verejnosti sa v USA o chorých veľmi nehovorí, dodáva ďalej Akbarová. Očkovanie sa tam chváli ako jediný prostriedok, hoci alternatívnymi metódami liečby, ako tvrdí McCullough, sa dalo zabrániť až 85 percentám úmrtí. 


Podľa usmernenia z októbra 2020 by mali byť pacienti podľa McCullougha liečení a pripojení k dýchaciemu prístroju iba vtedy, keď potrebujú kyslík. Tento dokument tak vstúpi do histórie ako najväčšmi nihilistické lekárske odporúčanie, pretože Američania trpia. Väčšina pacientov, neznalých liečebných metód, by ležala doma s príznakmi dva týždne, kým by už nemohli dýchať. Potom by boli hospitalizovaní a mnohí tam zomreli.



Americké úrady sa namiesto včasnej liečby spoliehajú na očkovanie

McCulloughov lekársky tím sa naopak sústredí na včasnú liečbu. Vďaka nej  pomôžu ľuďom prekonať ochorenie, vyhnú sa hospitalizácii a smrti.


Právnik Weis šokuje: „Vakcíny“ ktorými očkujú ľudí sú neregistrované a iba na núdzové použitie! (VIDEO)
Advokát Peter Weis je známy tým, že jeho názory nekorešpondujú s tými, ktoré nám predostiera vláda. A to najmä ohľadom vakcinácie ľudí proti koronavírusu. Naposledy sa zviditeľnil oznámením, že v jeho kancelárii neposkytnú služby... Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Včasná liečba covidu je dôležitou súčasťou boja proti pandémii a očkovanie ju dopĺňa. Ako ďalej píše v komentári Akbarová, podľa McCullougha myšlienka potláčania včasnej liečby, aby sa v populácii navodil strach a bola tak prístupnejšia hromadnému očkovaniu, pácha len škody. Je treba nasadiť  kombináciu liekov.


Spolu s kolegami McCullough vytvoril skupinu „C19“. Po celom svete už existuje viac ako 500 lekárskych odborníkov, ktorí si porovnávajú svoje nápady a údaje v súvislosti s koronavírusom.


McCullough nie je proti očkovaniu, ale teraz sa vsádza všetko len na jednu kartu –  očkovanie. Rozhodnutia sú riadené strachom, hovorí lekár, pretože sa nevie, ako s ním naložiť. Skupina „C19“ tiež dospela k  zisteniu, že až o 85 percent mohlo byť menej pobytov v nemocnici a následných úmrtí. Dalo sa tomu vyhnúť včasnou liečbou.


Szilvia Abarová poukazuje v komentári aj na ďalšie skutočnosti. Podľa McCulougha nemuselo byť v USA toľko mŕtvych, keby sa u pacientov použili protilátky, ako to bolo v prípade Trumpa. Súčasný produkt spoločnosti Regeneron sa nasadzuje v počiatočnej fáze ochorenia COVID-19.


Zverstvá tejto vlády: Zrušia deväťtisíc nemocničných lôžok a vlaky zadarmo, zvýšia dane
Na zverstvá súčasnej vlády v oblasti sociálnej politiky doplatia bežní ľudia. Osoby s nízkymi príjmami budú doslova živoriť. Chudoba na Slovensku porastie. Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Okrem Spojených štátov sa používa Favipiravir. Remdesivir môže sa užívať iba perorálne. Na liečbu COVID-19 ho úrady schválili v piatich krajinách, nie však v USA.



Je to o vyvolávaní strachu

Keď McCullough vypovedal pred Senátom USA, vystúpil so štyrmi piliermi boja proti pandémii. Prvým je používanie rúšok, druhým včasná liečba, aby sa zabránilo hospitalizácii a smrti, tretím hospitalizácia v nemocnici a štvrtým očkovanie. Lekára frustruje, že sa vlastne nehovorí o včasnej liečbe pacientov a v ľuďoch sa vyvolával len strach, dodáva na záver komentára Szilvia Akbarová pre The Epoch Times.


„Belgický Rambo“ povstal a po zuby ozbrojený sa rozhodol postaviť proti covid tyranii (Alexander Cyganov)
Komentár Alexandra Cyganova (Tsargrad.tv) Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič