Bomba: Blaha podal na novinára Schutza oznámenie za spáchanie trestného činu podnecovania! (VIDEO)
08 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru sa tentokrát pustil do tvrdého a otvoreného boja s redaktorom denníka SME Petrom Schutzom. Ako Ľuboš Blaha informuje vo svojom videu, podáva na neho trestné oznámenie za spáchanie trestného činu podnecovania.


Denník SME bude mať zrejme čo robiť, aby svojho redaktora vysekal z problémov. Komentátor Peter Schutz sa v článku vyjadril naozaj nechutne na dresu tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať. Ako Ľuboš Blaha uvádza v krátkom statuse aj priloženom videu, Schutz porušil Trestný zákon tým, že vyzýva k systematickej diskriminácii, za čo mu hrozí pobyt za mrežami na dlhé roky.
Diskriminácia nezaočkovaných by mala byť taká brutálna, aby sa bolesťou zvíjali

„Podávam trestné oznámenie na denník SME. Vyzývať k systematickej diskriminácii je trestný čin podnecovania, pán redaktor Peter Schutz. Chceli ste trestať ľudí za ich slobodný názor na očkovanie, až by bolesťou zavýjali. Pripravil som vám expresnú karmu. Zavýjať budete vy,“ píše v krátkom statuse Ľuboš Blaha.

„Peter Schutz vo svojom článku Znevýhodniť odmietačov vyzýva k otvorenej diskriminácii ľudí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať. Píše o ich trestaní na slobode a na majetku. Vraj sú zadubení a páchajú sabotáž a vraj musí byť imperatívom ich diskriminovať. Ich diskriminácia by mala byť „taká brutálna, aby sa bolesťou zvíjali“. Týmito slovami Peter Schutz porušil § 337 Trestného zákona, podľa ktorého kto verejne podnecuje na trestný čin alebo hromadne vyzýva na neplnenie dôležitej povinnosti uloženej zákonom, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky,“ hovorí podpredseda Smeru.
Denník SME sa musel zblázniť a Schutzovi hrozí až 15 rokov natvrdo

Blaha ďalej dodáva, že na Slovensku platí § 424 Trestného zákona o apartheide a diskriminácii skupiny osôb, v ktorom sa píše: Kto uplatňuje apartheid alebo inú rozsiahlu alebo inú diskrimináciu skupiny osôb, potrestá sa odňatím slobody na 4 až 10 rokov. V krízovej situácii až na 15 rokov. „Je to jasné ako facka. Schutz spáchal trestný čin a partia kriminálnikov v SME mu to uverejnila. Vyzývajú k diskriminácii, ktorá je zločinom,“ konštatuje smerák, podľa ktorého sa denník SME musel definitívne zblázniť.

SME vyzýva k fyzickému trestaniu tých, ktorí sa nechcú zaočkovať. "Ide o šírenie fašizmu," zúri Blaha
Opozičný poslanec NR SR Ľuboš Blaha na svojom facebookovom účte zdieľal a kritikou reagoval na komentár novinára Petra Schutza, ktorý zverejnil denník SME. V ňom vyzýva k fyzickému trestaniu ľudí, ktorí odmietajú experimentálne... Čítať ďalej
06 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Očkovanie proti covidu nie je povinné, nikoho nemožno nútiť

„Volanie po sadistických trestoch zo strany štátu voči občanom, ktorí robia iba to, na čo majú podľa zákonov právo, je nielen morálne odsúdeniahodné a politicky extrémistické, ale aj právne trestné. Ide o trestný čin podnecovania,“ prízvukuje Blaha a pripomína, že očkovanie proti covidu nie je na Slovensku povinné.

„A keďže sme v experimentálnom štádiu a registrácia vakcín na covid je len núdzová a podmienená, ľudia majú plné právo na určitú skepsu a obavy z vedľajších účinkov najmä po tom, čo boli medializované informácia o úmrtiach v dôsledku očkovania. Nemôžete niekoho nútiť aby sa dal zaočkovať ak následkom tohto medicínskeho zákroku môže byť smrť,“ vysvetľuje ďalej podpredseda Smeru.
Ak  platí "padni, komu padni", tak Schutz ako novinár skončil

Ak Peter Schutz vyzýva k tomu, aby ľudia boli na základe slobodnej voľby brutálne a bolestivo diskriminovaní, tak vlastne volá po totalitných a fašistických praktikách, ktoré popierajú ústavný systém na Slovensku, porušujú Trestný zákon a implikujú apartheid.

„Som presvedčený, že ak na Slovensku platí ´padni, komu padni´, tak Schutz ako novinár skončil a za svoje extrémistické výroky bude pykať. Podľa zákona. Je našou morálnou povinnosťou zastaviť nenávisť, ktorá sa šíri proti ľuďom s iným názorom na Slovensku,“ prízvukuje Blaha.


Fašisti, čo chcú trestať za iný názor, si nezaslúžia zľutovanie

„Rešpektujem, ak sa niekto chce dať zaočkovať. Je to jeho plné právo. Rovnako žiadam, aby sme rešpektovali aj tých, ktorí sú vo vzťahu k očkovaniu opatrnejší. O tom je demokracia, o tom je slobodná spoločnosť. Vzájomne sa rešpektovať. Peter Schutz svojím článkom prekročil všetky medze. Fašisti, ktorí chcú diskriminovať a trestať ľudí za iný názor, si nezaslúžia zľutovanie. Teraz nech sa ukáže NAKA, ako bojuje proti extrémizmu. Trestný čin podnecovania. Nech sa páči, denník SME, máte, čo ste chceli,“ končí video Ľuboš Blaha.

To, čo splieta novinárka Tódová je asi tá najuletenejšia konšpiračná teória, rehoce sa Blaha
Stranu smer nemajú niektorí novinári ani trochu v láske. Patrí medzi nich aj Monika Tódová z Denníka N. Lenže platí to aj naopak, čo vo svojom nečakane humorne ladenom statuse ukázal Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik