Danko sa musel zblázniť: Velebí Maďarov a ich vládu, ba na Slovensku chce mať to isté, čo je tam! (VIDEO)
07 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vety, ktoré vyslovil šéf národniarov Andrej Danko, musia jeho predchodcovi Jánovi Slotovi zježiť všetky chlpy na tele. Veď kto to kedy videl, aby predseda SNS chválil maďarských vládnych predstaviteľ? Ba dokonca nám ich dával za vzor!


Ako je vo videu vidieť, Andrej Danko to dokázal. A to tak nonšalantne, že sa z jeho slov musí Slotovi okrem chlpov dvíhať aj žalúdok. Vo videu je vidieť, že Danko je kvôli zvrhnutiu vlády schopný urobiť čohokoľvek. Aj vydávať maďarského premiéra Viktora Orbána a jeho stranu Fidesz za vzory.
Musíme zostaviť také silné združenie politických ako v Maďarsku

„Zostavme spoločne silné združenie, podobné ako je Fidesz v Maďarsku a pošlime túto vládu do minulosti,“ vyzýva v kratučkom statuse Danko Slovákov. Na úvod videa prezrádza, že má za sebou pracovné stretnutie s maďarským ministrom zahraničných vecí Péterom Szijjártóom, ktorého niekoľkokrát prezentoval aj náš expremiér Igor Matovič. „Musím povedať, že pán Szijjártó je tvrdý politik, ale s Orbánom to pre Maďarov robia dobre,“ chváli maďarských predstaviteľov.

„Poznám roky pána Szijjárta. Veľakrát som hovoril, že obdivujem politiku, ktorú Orbán pre Maďarov robí. Dúfam, že ľudia na Slovensku pochopia a Boh nám dá šancu, aby sme túto vládu poslali do minulosti. A aby sme raz zostavili také silné združenie ako je Fidesz v Maďarsku a porazili všetkých liberálov,“ šokuje Danko.


 Danko sa bojí Pellegriniho hry na dve strany

Pre dosiahnutie tohto cieľa chce šéf SNS, ktorá nemá podľa prieskumov podporu ani 3 percent voličov, urobiť všetko. Verí, že opoziční lídri budú schopní koaličných rokovaní, pretože ináč súčasnú vládu neporazia.

„Osobitne verím, že pán Pellegrini to nebude hrať na dve strany, a že si uvedomí, že musíme zostaviť také silné združenie politických strán, aké bolo zostavené v Maďarsku. Inak Slovákom nedokážeme pomôcť,“ hovorí Danko. Stále verí, že sa on aj jeho strana ešte vrátia do vlády a opäť si budú môcť odhryznúť z koláča, ktorý ešte zostal.

Pavol Slota: "SNS je s Dankom odsúdená na preferencie na úrovni plnotučného mlieka!"
Meno Slota netreba azda nikomu na Slovensku špeciálne predstavovať. Každý si hneď predstaví Jána Slotu, expredsedu národniarov, ktorý bol všeobecne známy svojimi vyjadreniami aj excesmi. Bavilo sa na nich celé Slovensko. Teraz sa do politiky hotuje... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik