V boji o nového predsedu Za ľudí nejde len o post lídra. V hre sú aj milióny eur za voľby!
05 | 06 | 2021 I René Skalný

Nie je tajomstvom, že Za ľudí sa rozpadá. V boji o kreslo predsedu bývalej Kiskovej strany zápolia hneď dve ministerky - Remišová a Kolíková. Málokto si však uvedomuje, že k postu predsedníčky prináleží aj nemalý majetok. V prípade strany Za ľudí sa jedná o milióny eur.


Ako informuje portál Pluska.sk: "Ďalším faktorom boja v strane Za ľudí môžu byť aj nemalé príspevky od štátu za voľby a ďalšie peniaze, ktoré dostávajú strany za fungovanie ako parlamentnej strany.

Za ľudí takto zhrablo po voľbách od štátu vyše päť miliónov eur. O týchto príspevkoch však všetky strany naprieč celým politickým spektrom radšej mlčia.

Remišová má hlávku iba na okrasu. Aj to preháňam, smeje sa Blaha na šéfke „žaluďov“
Strana Za ľudí sa pod vedením Veroniky Remišovej pomaly rozpadá. Tento fakt je nielen vodou na mlyn opozície, ale doslova hladí brucho podpredsedovi Smeru Ľubošovi Blahovi. V statuse sa netají radosťou nad tým, kam to Remišová „úspešne“... Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Vplyv na rozhodovanie o straníckych peniazoch v Smere napríklad nadobro rozhádali Fica s Pellegrinim." Upozorňuje redakcia Plusky.

Ako pripomínajú, podobná situácia tu už raz bola. A rozdelila dlhodobu najúspešnejšiu vládnu stranu na dve relevantné strany.

"Tesne pred odchodom Pellegriniho zo Smeru mu ponúkol Fico post predsedu, po čom aj jeho učeň pôvodne túžil. Bolo tam však jedno veľké ALE. O smeráckej kase chcel aj naďalej rozhodovať Fico.

Preto sa Pellegrini radšej pobral kade ľahšie a založil si radšej Smer 2. Nazval ho Hlas." Pripomína v tomto duchu Pluska. Každopádne, zrejme aj tu platí to staré, známe, že o peniaze ide až v prvom rade.

Kolíková je zrejme najvnímavejšia bytosť vo vesmíre (VIDEO)
Všimli ste si niekedy, ako sa neprirodzene kriví jazyk? Slovensko sa v istých kruhov premenovalo na "túto krajinu". Davová psychóza sa nazýva "spoločnou zodpovednosťou". Ak niekto nemá úctu k nikomu a ničomu - jednoducho to odbaví hláškou, že... Čítať ďalej
29 | 05 | 2021 | René Skalný