Natália Blahová sa asi nudí. Rieši, že komisárka pre detí Tomanová neoslavovala na Facebooku MDD
05 | 06 | 2021 I Petra Demková

Zdá sa, že bývalá poslankyňa nevie spracovať svoju nenávisť ku komisárke pre deti, Viere Tomanovej. Okrem toho sa asi snaží na seba strhnúť pozornosť. Inak sa nedá vysvetliť, prečo chodí kontrolovať facebookovú stránku Úradu komisárky a potom o tom píše.



Blahová lustruje Tomanovej stránku

Zíde z očí, zíde z mysle, hovorí staré slovenské príslovie. Zdá sa, že o ňom vie aj bývalá poslankyňa, ktorej boli voľakedy plné správy. Dnes podľa všetkého zúfalo bojuje o pozornosť. Inak sa nedá vysvetliť, prečo by sa zaoberala tým, čo robí či nerobí úrad Viery Tomanovej na Facebooku a následne mala potrebu o náleze informovať verejnosť.

Blahová ide pred súd za Čistý deň. Hrozí jej mastná pokuta
Zariadenie Čistý deň žiada od bývalej poslankyne odškodné 60 tisíc Eur a ospravedlnenie. Ide o jednu z najväčších káuz minulého volebného obdobia. Blahová na sociálnej sieti prosí verejnosť o podporu. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Petra Demková


„Neverím!!“ začína nahnevane a dôrazne v príspevku Natália Blahová na Facebooku. „Včera bol Medzinárodný deň detí, tak mi napadlo, že sa pozriem, čím si ho pripomína komisárka pre deti Viera Tomanová. Veď deti sú objektom jej agendy,“ pokračuje bývalá poslankyňa. „A neuveríte, čo som našla. Na jej facebooku svieti toto ako posledný post,“ píše Blahová a pripojila príspevok úradu Komisárky.
Starý príspevok Úradu komisárky pre deti

Ten bol v tomto znení: „Komisárka pre deti, Viera Tomanová, odmieta tvrdenia, že v kauze Čistý deň išlo o hazardovanie s dôverou verejnosti. Celá záležitosť, ktorá prepukla minulý rok je podľa nej vykonštruovaná a absolútne účelová.

Úrad komisára pre deti momentálne pripravuje audiovizuálny záznam pre médiá a verejnosť, v ktorom zhrnie genézu celej kauzy. Záznam bude dostupný v priebehu niekoľkých hodín na webe úradu komisára pre deti.“
Tomanová je „drzá a sebestredná“

Blahová nemá slov. „Drzo, sebastredne, absolútne nevhodne a neprijateľne v ňom chráni zločincov a štátne orgány na úkor obetí - sexuálne zneužitých detí. Nonsens,“ hovorí o starom príspevku Viery Tomanovej. Ten je zo 7.9.2017. Pravdou je, že odvtedy na Facebook Úradu komisárky nič nepribudlo.

Otecko zverejnil inzerát, že doopatruje seniora výmenou za rodinný dom. Mnohých tým poriadne vytočil
Počas víkendu sa zjavil na viacerých FB skupinách neobvyklý inzerát. Otec s dcérkou hľadá staršieho človeka na doopatrovanie výmenou za rodinný dom v Bratislave. Rozhorčené reakcie na seba nenechali dlho čakať. Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Bývalá poslankyňa sa hnevá, že Tomanová nevenovala deťom príspevok na sociálnej sieti. „Všetky ľudskoprávne organizácie a združenia považovali za vhodné deti minimálne pozdraviť, zapriať im a mnohí sa venovali aj konkrétnym témam súvisiacim s právami detí. Komisárka pre deti nie. Načo,“ pokračuje Blahová.
Tomanová vysedáva v kancelárii, za 5200 mesačne

„Post je z roku 2017. Odvtedy žiadna osveta, žiadna agenda, žiadna kampaň, žiadne oslovenie detí ani ich rodičov. Odvtedy sa tam neukázala. Namiesto toho, aby oslovovala deti a mládež na sieťach, kde sa pohybujú, vysedáva v kancelárii, kde za ňou žiadne dieťa nepríde. Vari našťastie. Jeden možno mykne plecom, iný pokrúti hlavou, ďalší hodí rukou. Ale každý z nás sa jej skladá mesačne na plat 5200 eur. Za nič,“ prská síru Blahová ďalej. Čitateľ sa ťažko ubráni dojmu, že Tomanovej Blahová plat závidí.

O Natálii Blahovej sa svojho času vedelo, že si na post komisárky pre deti brúsi zuby. O to viac ju asi hnevá, že Tomanová zanedbáva stránku úradu. A hlavne asi to, že tam ešte vôbec stále sedí.

EMA odsúhlasila očkovať Pfizerom deti od 12 rokov. Izrael varuje pred súvislosťou očkovania so zápalom srdca u mladých
04 | 06 | 2021 | Diana Zaťková