Blaha našej vláde: Prestaňte už posielať naše peniaze na rôznych zmagorených Pratasevičov!
05 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Spôsob zadržania bieloruského „novinára“ a aktivistu proti režimu bieloruského prezidenta Alexandra Lukašenka vyvolalo po celej Európe mohutné odmietanie. Rovnako tak aj jeho uväznenie. Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha v statuse vyjadruje pohoršenie nad tým, že naša vláda má iný meter na neho a iný mala na Milana Lučanského.


Raman Pratrasevič stále vyvoláva vášne aj na Slovensku, kde pod kotlom s ním „podkuruje“ najmä Ľuboš Blaha. Ten v statuse odsudzuje všetko, čo je s ním spojené nielen v súvislosti so Slovenskom, ale najmä v zrovnaní s generálom Lučanským. A vôbec toho nie je málo.
V prípade našich väzňov nevadí, že umierajú, nevadí, že ich mučia a že sú tam protiprávne

„V bieloruskej televízii sa objavil Pratasevič, ten mladý fašista, čo ho zatkli v lietadle. Živý a zdravý. Ani škrabanec. No liberálne médiá už unisono nariekajú - vraj ho, chudáčika, mučili! Zvláštne, že keď bol vo väzbe náš Milan Lučanský, tak boli všetci do jedného ticho. Pri nejakom bieloruskom extrémistovi sa idú rozglejiť od dojatia, hoci chalan nemá ani modrinku, ale naši vlastní politickí väzni sú im ukradnutí,“ začína hneď zostra v statuse Blaha, ktorý vzápätí ešte pritvrdzuje: „Myslíte si, že by po pár dňoch vo väzbe mohli natočiť takýto rozhovor ako s Pratesevičom s generálom Lučanským. Nie, nemohli. Lebo bol zmaľovaný na nepoznanie a ešte mal aj vylupnuté oko. Takto to chodí na Slovensku. A my niečo vyčítame Lukašenkovi?“ Pri predstave, čo by bolo, keby si Pratasevič „samovylupol“ oko, ako tvrdili o Milanovi Lučanskom, či pri predstave, že by sa im v cele - náhodička náhodná – obesil, by podľa podpredsedu Smeru-SDS naše liberálne médiá hystericky vrieskali, že to bola vražda a Západ by na Bielorusko naložil sedemsto kíl sankcií.

Blaha: V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, u nás zatvárajú mafiáni policajtov
Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si v mnohých statusoch rozhodne pred ústa pri kritike súčasnej vlády servítku nedáva. V najnovšom statuse ale zdvihol zástavu na útok poriadne vysoko. Cieľom jeho výpadu plného urážok sú tentokrát ministri Mikulec... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Ale v prípade našich väzňov podľa Blahu nevadí, že umierajú, nevadí, že ich mučia, nevadí, že ich tam držia celé mesiace bez akýchkoľvek úkonov a nevadí, že sú tam protiprávne. „Prípad Prataseviča krásne ukazuje to nekonečné pokrytectvo liberálov. Keď ide o defraudanta Navaľného, prezidentka roní krokodílie slzy, lebo sa chaloš hodí na diétku, ale v prípade Matovičovho teroru je naša Mrs. Pivnička dokonalo spokojnučká, dôstojne sa fotí na dlážke, chodí po konšpiračných schôdzkach na SIS a cez respirátor ovoniava ružičky. Naša zázračnica aj také dokáže,“ smeje sa z našej prezidentky Blaha.

Matovičova chobotnica stratila posledné zábrany. Posledná séria bude možno plná krvi, varuje Blaha
Slovensko sa v týchto dňoch zmieta v situácii, aká tu azda ešte nikdy predtým nebola. Najsmutnejšie na tom celom je, že hlavnými protagonistami sú nielen policajti, ale aj tajná služba a dokonca Inšpekcia ministerstva vnútra. Hlavou nad tým celým... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pratasevič na rozdiel od Lučanského žije, aj Navaľnyj na rozdiel od Krivočenka žije

„Však čo, Slováci môžu byť mučení. Slováci môžu umierať. V prípade Prataseviča naši slávni liberálikovia vykrikujú, vraj jeho výpoveď je zinscenovaná a vraj sa mu vyhrážali a tak. A viete, čo je na tom perfektné? V prípade slovenských „udavačov“ im vôbec nepripadá čudné, aké hlúposti si navymýšľali - vonku je už síce tona dôkazov, že si tu vláda vytvorila systém profesionálnych udavačov, aby likvidovala nepohodlných ľudí, ale podozrenie skrsne v hlávkach našich drahých slniečok iba v prípade Prataseviča. Pri všetkej úcte, čo chce Slovensko vyčítať Rusku či Bielorusku? Pratasevič na rozdiel od generála Lučanského žije. Navaľnyj na rozdiel od advokáta Krivočenka žije,“ poukazuje Blaha na isté „nepriehľadnuteľné“ anomálie.



„Prepáčte, ale to my chceme v niečom poučovať Bielorusko? V porovnaní s tým, čo tu zaviedol Matovič s Lipšicom, je Lukašenko prevtelený Abraham Lincoln - úplný etalón demokracie. Vládne ľudu, prostredníctvom ľudu a pre ľud. Prestaňte už riešiť bieloruskú opozíciu a radšej sa pozrite na to, čo tu pácha Matovič na našej opozícii. Prestaňte riešiť slobodu v Rusku a radšej riešte, ako tu Matovič zobral slobodu Slovákom. A prestaňte posielať peniaze slovenských daňových poplatníkov na rôznych zmagorených Pratasevičov a iných obvinených teroristov a radšej pomáhajte Slovákom - vytrpeli si viac než dosť,“ vyzýva na konci svojho statusu Ľuboš Blaha.

Preboha, vyveďte už Matoviča v kazajke - to je jediná záchrana pre náš štát, prosí Blaha
Tajná správa Slovenskej informačnej služby, o ktorej v centrále spravodajskej služby rokovalo desať najmocnejších ľudí v našom štáte, rozdelila a najmä rozhádala spoločnosť. Jedným z veľkých kritikov súčasných pomerov je aj Ľuboš Blaha, ktorý to... Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik