Cyklistka prišla o život, zrazila ju opitá vodička
04 | 06 | 2021 I tasr

Pri dopravnej nehode neďaleko Zlatých Moraviec prišla o život 65-ročná cyklistka. Nehoda sa stala vo štvrtok (3. 6.) vo večerných hodinách na ceste medzi obcami Volkovce a Olichov.


„Záchranné zložky boli približne o 20.00 hodine vyslané k dopravnej nehode, pri ktorej 27-ročná vodička pravdepodobne prešla do protismeru a ľavou stranou svojho vozidla Peugeot 207 zachytila cyklistku. Tá utrpela pri zrážke zranenia nezlučiteľné so životom,“ informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Auto skončilo po zrážke v poli. Prítomná policajná hliadka podrobila vodičku dychovej skúške. „Jej výsledok je šokujúci, potvrdila 1,01 miligramu alkoholu na liter vydýchnutého vzduchu, čo je v prepočte 2,10 promile, a teda stav ťažkej opitosti,“ potvrdila polícia. Vodička bola umiestnená do policajnej cely a po vytriezvení s ňou budú vykonávané ďalšie procesné úkony.

Okolnosti tragickej nehody, miera jej zavinenia a presná príčina budú predmetom vyšetrovania polície. V prípade je už vedené trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia.

Jozef Šátek: Je tu nápadná podobnosť s Gorilou. Moc si nesmie zo SIS robiť slúžku
Súčasné "hry" s tajnou službou v pozadí či v popredí až nápadne pripomínajú Gorilu. Je mimoriadne nebezpečné, ak si aktuálna moc podriaďuje SIS svojim mocenským potrebám. Likvidácia oponentov aj s pomocou tajnej služby pripomína režimy, ktoré... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Ivan Brožík