To, čo splieta novinárka Tódová je asi tá najuletenejšia konšpiračná teória, rehoce sa Blaha
03 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Stranu smer nemajú niektorí novinári ani trochu v láske. Patrí medzi nich aj Monika Tódová z Denníka N. Lenže platí to aj naopak, čo vo svojom nečakane humorne ladenom statuse ukázal Ľuboš Blaha.


Podpredseda Smeru sa iba pred pár dňami vrátil z dovolenky v Tatrách a odvtedy vo svojich statusoch doslova srší humorom. Rovnako ladený je aj status, v ktorom sa dobre baví na adresu ministra vnútra Mikulca a aj redaktorky Dennika N Moniky Tódovej.
Blahova päťročná dcéra by napísala lepšiu diplomovku ako Tódová

„Čítali ste rozhovor ministra Mikulca v Denníku N? Naposledy som sa tak dobre pobavil na tvorbe Moniky Tódovej, keď som čítal jej diplomovku. Pamätáte, baba použila až tri vedecké knihy a vyliala si srdiečko ako zaľúbená školáčka do denníčka. A dostala za to vysokoškolský titul. Poprosím jeden takýto titulík aj pre moju malú päťročnú, aj tá by to napísala lepšie,“ píše humorným perom Blaha.

Podľa neho je Tódovej aktuálny rozhovor s ministrom Mikulcom takisto riadna pecka. „Rozoberajú v ňom tajné stretnutie v pivnici SIS, ktoré na Slovensku prakticky pochovalo právny štát. Za takéto kolosálne zlyhanie by v každom inom európskom štáte do troch minút padla vláda. A porúčala by sa aj prezidentka. Médiá by im nedali spávať. Ale u nás? U nás máme pani Tódovú,“ šije podpredseda Smeru-SDS do novinárky.

"Pani Tódová, Vy ste tá najväčšia hanba slovenskej žurnalistiky," odkazuje redaktorke Blaha
Generálny prokurátor Maroš Žilinka bol pred dvomi dňami na vypočutí pred parlamentným výborom Národnej rady, po ktorom doslova ušiel pred médiami. Viac sa tejto téme venoval Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti, kde ale svoju pozornosť zameral... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Tódová zmotá storku, že Fico sa spriahol s Hegerom, aby spolu ukuli strašlivú pascu

„Slávna redaktorka Denníka N to vidí takto: ´Nemyslíte si spätne, že to bola pasca? Že sa spojili s Robertom Ficom, nalákali vás tam všetkých a umožnili mu kritizovať politikov, že manipulujú vyšetrovanie?´ Ešte lapám po dychu od smiechu. Toto je asi tá najuletenejšia konšpiračná teória, akú som kedy počul. Už tomu chýbajú len reptiliáni,“ konštatuje Blaha.

„Ja len, že Denník N tu každého s iným názorom obviňuje z toho, že šíri konšpirácie. A potom Tódová zmotá storku, že Robert Fico sa spriahol s Hegerom, aby spolu ukuli strašlivú pascu na nevinných členov vlády. Aby potom mohli kritizovať vládu. Hegerovu vládu. Tlieskam, Monika, to je lepšie než Fox Mulder!“ smeje sa ďalej podpredseda Smeru.

Generálna prokuratúra sa "dôrazne" ohradzuje voči zavádzaniu zo strany novinárky Moniky Tódovej
Generálna prokuratúra Slovenskej republiky sa dôrazne ohradzuje voči zavádzajúcim informáciám, ktoré odzneli v článku Denníka N. Publikovaný bol dňa 28. apríla 2021 pod názvom „Od zadržania šéfa SIS Pčolinského bol Boris Kollár dvakrát u... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Tódová sa konšpiračnými teóriami snaží ospravedlniť škandál ako hrom

Blaha sa v návale smiechu priznáva, že už mu tam chýba len Putin. „Podľa mňa to zorganizoval celé on! Spolu s agentmi Petrovom a Boširovom. Úplný masterplan! Zapadá to do seba do posledného puntíku!“ chichoce s smerák . Dodáva, že Tódová sa takýmito konšpiračnými teóriami snaží ospravedlniť škandál ako hrom - že na Slovensku vláda posiela do väzby nevinných ľudí prostredníctvom systému univerzálnych udavačov.
Tódovej sťahuje ritku

„Milan Lučanský, ktorého Tódová celé mesiace oblievala špinou, na to doplatil životom. Aj kvôli nej. Presnú úlohu Tódovej v tomto celom vraždenom mechanizme bude raz musieť preukázať až nezávislé vyšetrovanie,“ píše Blaha o redaktorke Denníka N, ktorej vraj už dnes sťahuje ritku.



„Vie, že je v tom až po uši. A že sa to čoskoro celé prevalí. Jej spojky pôjdu do basy. A verte, že pot oblieva aj krvavého Lipšica, ´urválka´ Kysela či sudkyňu Záleskú. Rozpadá sa im to. Celé,“ myslí si podpredseda Smer, podľa ktorého Tódovej úloha je zachrániť, čo sa dá. Má to celé nejako ideologicky zdôvodniť a propagandisticky prikryť.

"A tak vytiahla to, čo vždy - Roberta Fica. On to celé spískal, zobral na plece Čaputovú a šmaril ju do pivnice SIS,“ konštatuje Ľuboš Blaha očakávajúc, že po tomto rozhovore Moniky Tódovej v Denníku N vyjde nejaký článok aj o ňom, že šíri konšpiračné teórie.

Redaktorka Tódová opäť v paľbe kritiky. Teraz jej naložila Xenia Kopecká, žena z ľudu
Redaktorka provládneho Denníka N Monika Tódová si už vyslúžila za svoje novinárske „umenie“ od strany Smer-SD svoje. Tentokrát sa do nej v statuse pustila žena z ľudu, Xenia Kopecká, ktorá ju tiež vôbec nešetrila. Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik