Remišová má hlávku iba na okrasu. Aj to preháňam, smeje sa Blaha na šéfke „žaluďov“
03 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Strana Za ľudí sa pod vedením Veroniky Remišovej pomaly rozpadá. Tento fakt je nielen vodou na mlyn opozície, ale doslova hladí brucho podpredsedovi Smeru Ľubošovi Blahovi. V statuse sa netají radosťou nad tým, kam to Remišová „úspešne“ dotiahla.


Remišová nielenže nezvláda čerpať eurofondy či zavádzať IT technológií, ale nevie ani riadiť stranu Za ľudí, ktorú jej odovzdal zakladateľ Andrej Kiska. A práve potopenie strany predsedníčkou Remišovovu si v statuse všíma Ľuboš Blaha.
Ona je taký mozgový slimáčik - kým sa myšlienka dostaví, trvá to večnosť

„Na vojne žaluďov je najzábavnejšie to, ako odrazu liberálne médiá začali hejtovať Veroniku Remišovú. V dvanástej minúte druhého polčasu Fantozzi konečne pochopil. Médiá náhle zistili to, čo už celé roky vidí každý priemerne inteligentný Slovák - že predsedníčka Za ľudí má hlávku iba na okrasu. Aj to preháňam,“ smeje sa na Veronike Remišovej podpredseda Smeru-.

A dodáva: „Ona je taký mozgový slimáčik - kým sa myšlienka dostaví, trvá to večnosť a výsledkom je zakaždým len kopa slizu.“ Blaha si všíma aj to, že pri televíznych dueloch neschopnú Remišovú médiá obhajovali, že aká je Veronika mimoriadne múdra, nápaditá a hlavne pohotová. Pri odvolaní „ich milovaného Krpelana, bývalého Kiskovho hovorcu, odrazu je všetko inak - liberálne médiá sa na ňu vrhli a trhajú ju na kus“. Remišová teraz podľa neho zažíva presne to, čo oni v Smere dôverne poznajú už desaťročia - z každej strany tony hejtu a každodenný lynč. „Tak už vieš, aké to je, Veronika?“ pýta sa ešte stále šéfky Za ľudí podpredseda Smeru.

Boj o flek Remišová verzus Kolíková: Keď sa stretne hlúpa s tou, čo ide cez mŕtvoly
Boj o flek šéfky jednej bezvýznamnej a viac-menej náhodnej parlamentnej strany nie je dramatický. Je smiešny. Projekt strany podporovanej zo zahraničia, stvorený len pre jeden účel, umiera. Ako, kde a kedy presne zatrepe kopytami naposledy, je... Čítať ďalej
29 | 05 | 2021 | Petra Demková

Remišová je po dvoch dňoch hejtu pred mentálnym kolapsom

„Ja len, že Robert Fico takýto liberálny hejt od oligarchických médií schytáva 20 rokov, kým Remišová je centimeter od mentálneho kolapsu a schytáva to len dva dni,“ píše ďalej Blaha, podľa ktorého je v prípade Remišovej mediálny lynč príjemnou novinkou.

Neobišiel ani to, že Remišová po odvolaní Krpelana vymenovala za financmajsterku strany istú Cehlárikovú. „A to je národná tragédia, lebo baba pred rokmi šoférovala opitá s 1,3 promile. Vtipné na tom je, že Remišovej nominantka nie je jediná, kto šoféroval opitý. Tento tekutý koníček mal aj istý Kolíkovej nominant - šéf Špecializovaného trestného súdu Hrubala. Ten jazdil opitý hneď dvakrát, ale tam to riešiť netreba - Kolíkovú máme radi, tak prižmúrime očičko, dve. Na zdravie, pán Hrubala, koľko volantíkov vidíte? Dva? Nevadí, hlavne, že šmakuje,“ pripája Blaha svoj obvyklý humor.

Keď je Remišová v telke, je to normálne lepšie než Prci, prci, prcičky, smeje sa Blaha
Podpredseda Smeru-SD sa v ostatnom čase pustil do komentovania a hodnotenia takmer všetkého a takmer všetkých. Pozornosti jeho „sokolieho oka“ opäť neunikla ani predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Prirodzene, opäť sa nevyhla ani... Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Remišovej nie je ľúto asi nikomu vo vesmíre

Vojna v strane Za ľudí podľa Blahu v plnej nahote ukazuje, koľko zla sa skrývalo v tejto kiskostrane. „Remišovej nie je ľúto asi nikomu vo vesmíre. Forrest Gump vzbudzoval sympatie, závozník Otík vyvolával súcit. Ešte aj ten Kazisvět šestý vzbudzoval smiech. No Veronika nie. Aj keď je rovnako pomalšia, ona nevyvoláva nič pozitívne. Ona vzbudzuje odpor. Tak ako celá strana, ktorú pochováva,“ šije ďalej podpredseda Smeru do vicepremiérky.



„Užite si mediálny hejt, pani Remišová. Roky ste asistovali pri tom, ako nás neprávom obviňovali z každého výmoľu na ceste - a teraz, mňamí, môžete ochutnať vlastnú medicínu. Vyberáme pukance a skvele sa zabávame. Poviem to čo najzdvorilejšie. Za všetkých Slovákov - dobre vám tak,“ končí Ľuboš Blaha status, ktorý je venovaný iba Veronike Remišovej a strane Za ľudí.

"Remišová zavádza a sama stráca našu dôveru," naložila predsedníčke vlastná poslankyňa
V strane Za ľudí to opäť poriadne vrie! Situácia sa zamotáva a napätie rastie. Nespokojnosť s vyhláseniami predsedníčky prejavila už dokonca aj nekonfliktná Vladimíra Marcinková. Remišovej to poriadne naložila! Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková