Slováci už toho majú plné zuby: Záborskej chcú rozbiť kolená kladivom a Vašečkovi genitálie!
02 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Poslankyňa NR SR Anna Záborská má plne opodstatnený strach z ublíženia na zdraví! Na Facebooku informovala o výhražnom liste. Týka sa nielen jej, ale aj poslanca Richarda Vašečku. Záborskej chcú rozbiť kolená, Vašečkovi genitálie.

"Zdravím vás, posielam vám jedno upozornenie. Týka sa vašej pomoci ženám na Slovensku v parlamente. Stále máte rozrobenú s rôznymi sprostými návrhmi zákonov tzv. vašu pomoc napríklad pri potratoch. Keďže je toho už veľa, žiadame vás, aby ste už žiadny návrh na schválenie nepredložila, k ničomu sa nevyjadrovala, k takýmto veciam nehlasovala, kým tam ešte budete sedieť. Nevadí to len nám, ale všetkým obyvateľom Slovenska," píše sa v liste doručenom Záborskej.

Anonymný autor sa vyhráža ťažkým ublížením na zdraví od istých "chlapcov", ktorí už poznajú adresu bydliska Záborskej. "Chcú vás uchytiť a riadnym kladivom vám rozbiť jabĺčka," píše anonymná autorka.

Výhražné slová sa týkali aj poslanca NR SR Richarda Vašečku. V liste sa uvádza, že v jeho prípade pôjde taktiež o ťažké ublíženie, ale mierene predovšetkým na jeho genitálie. "Aby som nezabudla na toho umasteného, upoteného vyžranca Riša Vašečku. Ten vraj dostane podobne, ale aj navyše jednu po vajciach," píše anonym v ženskom rode.

Záborská návrhom na prijatie uznesenia o interrupciách údajne porušila koaličnú zmluvu
Skupina konzervatívnych poslancov z OĽaNO na čele s Annou Záborskou predložila návrh, no koaličných partnerov o tom neinformovala. Tým poslanci údajne porušili koaličnú zmluvu. Návrh bol predložený bez toho, aby bol prerokovaný na koaličnej rade,... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Nesúhlasiť neznamená nenávidieť

Záborská akceptuje, že v spoločnosti panujú rôzne protichodné názory, ale vyhrážky ako tieto, sú pre ňu nepochopiteľné.

"Je normálne nesúhlasiť. Aj ostro. Nesúhlas v modernej spoločnosti sa však má vyjadrovať argumentmi, v diskusii a vo voľbách. To, že je niekto z výsledkov volieb frustrovaný, je v poriadku. To, že vyjadrí nahlas svoj nesúhlasný postoj, je tiež v poriadku. Nesúhlasiť však nemá znamenať nenávidieť. Znižovať sa k vyhrážkam považujem za úbohé a smutné," reagovala na znepokojujúcu správu Záborská.



Košeľa zakasaná do doma šitých nohavíc a biele ponožky: Fotografia tínedžera Danka valcuje internet! (FOTO)
02 | 06 | 2021 | Tibor Sipos