Košeľa zakasaná do doma šitých nohavíc a biele ponožky: Fotografia tínedžera Danka valcuje internet! (FOTO)
02 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Predseda SNS a niekdajší šéf parlamentu Andrej Danko si zo seba vie vystreliť! Dôkazom je aj fotografia tínedžera Danka, ktorú zavesil na svoju facebookovú stránku. A ľudia išli do kolien!

"Detstvo a dospievanie je najčistejším obdobím v živote človeka. Mal som to šťastie, že som ho prežil v malej dedine a meste, kde ľudia boli na seba v tej dobe ešte dobrí a milí. Často si prajem, aby sa ten pokoj a kľud medzi ľudí opäť vrátil," napísal k fotografii svojho mladšieho ja Danko.

"Nie je nič dôležitejšie ako to, aby práve deti vo svojom vývoji netrpeli. Želám všetkým deťom na celom svete, aby nepoznali dospelácke zlo, aby kým vyrastú, sa svet dospelých opäť polepšil," dodal s nádejou.

Snímka predsedu SNS obieha internet rýchlosťou svetla. Ľudia šalejú najmä zo zakasanej košele, ktorá tak vystihuje čaro doby, v ktorej snímka vznikla. "Priznávam, košeľa z Maďarska, nohavice šité doma a biele ponožky museli byť," vystrelil si zo seba Danko.



Danko: Vláda nehospodárne míňa peniaze a bojím sa, čo všetko ešte stihne napáchať (VIDEO)
Predseda národniarov Andrej Danko sa usiluje stále sa zviditeľňovať a kritizovať všetko, čo je spájané s predstaviteľmi súčasnej koalície. Ani tentokrát sa vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, nezameral na nič iné ako na jej kritiku, hoci... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik