Iza Bela: Ministerská stolička je pre Remišovú niečo, čo je abnormálne dôležité (VIDEO)
02 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Strana Za ľudí sa pomaly rozpadá. Vnútorné boje ju k tomu doslova vedú. Zaujímavý je však pohľad aj na jej zakladateľa. Iza Bela ho spomína nielen v statuse na sociálnej sieti, ale veľavravný je aj zostrih videa, ktorý k nemu priložila.


Zakladateľ strany Za ľudí Andrej Kiska najskôr vôbec nechcel založiť stranu. Potom si to rozmyslel a dostal ju do parlamentu. Po voľbách sa však vzdal funkcie lídra a stiahol sa z politiky. Tým akoby odštartoval nielen pád strany, ale možno i jej úplný zánik. Iza Bela sa v statuse zameriava práve na túto skutočnosť, ktorá je spájaná aj s Kiskovou nástupkyňou Remišovou.
Pokazené Remišovej narodeniny

„Už sa začala prepierať veľká špina, ktorá sa valí na Veroniku Remišovú. Ministerská stolička je pre ňu všetko. Takto sa vyjadrila poslankyňa za stranu Za ľudí Marcinková,“ píše Iza Bela. Dodala, že ani počas svojich narodenín zrejme Remišová veľa dôvodov na úsmev nemala.

„Poslankyňa Vladimíra Marcinková si totiž pustila ústa na špacír a prezradila rôzne pikošky, ktoré museli Remišovú poriadne zamrzieť. Ako už väčšina nás občanov pochopila, tak tá stolička ministerky je niečo, čo je pre ňu tak abnormálne dôležité, že všetko ostatné nie je pre ňu podstatné,“ šije do ministerky a podpredsedníčky vlády Iza Bela. Pripomína, že momentálne sa strana Za ľudí trasie v základoch, pretože časť členov žiada mimoriadny snem. Tomu sa však Remišová vyhýba lebo vie, že by vo funkcii šéfky strany Za ľudí skončila.

Iza Bela: Matovič prerazili úplne dno a dokázal nám, že Mečiar s Ficom sú slabým odvarom zla
Tajné stretnutie desiatich najvyššie postavených a najmocnejších ľudí v našom štáte, ale aj následná „veľmi tajná správa SIS“, ktorá pred pár dňami vyšla na svetlo sveta, sú stále terčom vážnych diskusií. Zapojila sa do nich v statuse aj Iza Bela,... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Strana Za ľudí vznikla na jedno použitie

Podľa Iza Bely je strana Za ľudí subjektom na jedno použitie a otriasa sa v základoch tak, že jej výrazné osobnosti dostávajú deň čo deň ponuky preskočiť do inej strany. Väčšinou do PS alebo Spolu. „Možno by bolo lepšie, keby sa Remišová stotožnila s tým, že bolo by ozaj lepšie, keby ona sama odišla teraz z postu šéfky strany,“ myslí si Iza Bela.

Dodáva, že v spore sa angažoval už aj Andrej Kiska. „Presne ten, čo tvrdil, že stranu nezaloží a vieme, ako to všetko potom dopadlo. Klamstvom,“ kopla si aj do exprezidenta Kisku, ktorý členom strany napísal osobný list. V ňom ich okrem iného prosí o riešenie sporov vnútri strany kultivovaným spôsobom.


Pripravuje sa Kiska vrátiť naspäť na čelo strany?

„Zaujímavé, že on teraz moralizuje a vmiešava sa do vnútorných záležitostí, keďže sa ho už netýkajú, keďže odišiel do politického dôchodku,“ píše Iza Bela.

Uvádza, že jej pri liste Andreja Kisku napadá jedna myšlienka. Robí si bývalý prezident a zakladateľ strany návrhom zvolať mimoriadny snem v čo možno najkratšom čase a nerealizovať zatiaľ žiadne zmeny vo vedení strany a v predsedníctve prípravu na staronový vstup do tejto politickej strany na pozíciu predsedu? „Uvidíme, koľko dní potrvá rozkol v tejto strane, kým príde k jej zániku a neostane po nej už ani náznak smradu v politike, ktorý urobili počas 14 mesiacov, čo sú vo vládnej štvorkoalícii, ako vládna strana,“ končí status Iza Bela.

Iza Bela: Nie je mysliteľné, aby menšie percento ľudí hovorilo za väčšinu národa
Slovensko od včera žije okrem iného i vyhostením troch ruských diplomatov, s čím súhlasili aj všetci traja najvyšší ústavní činitelia. Mnohí bežní ľudia ale nie. Patrí medzi nich aj Iza Bela, ktorá na svojom facebookovom profile píše prezidentke,... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik