Igor Bukovský: Bežná sladkosť nemá viac chémie ako vakcína! Chémia nie je keksík
02 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová
Igor Bukovský sa venuje novému informačnému letáku, ktorý v rámci očkovacej kampane zverejnilo ministerstvo zdravotníctva na Facebooku. Názov kampane je Bežná sladkosť má viac chémie ako vakcína proti Covid-19. Bukovský materiál označil za demagogické presviedčanie. A leták je podľa neho primitívna infografika.

Na ďalšiu nezmyselnosť MZ SR upozorňuje vo videu na YouTube MUDr. Igor Bukovský. Venuje dôvodom, kvôli ktorým ľudia strácajú čuch. A názorne vysvetľuje, prečo ešte mesiac po ochorení majú s čuchom problém. Odôvodňuje príčinu straty čuchu a v siedmich krokoch poskytuje rady, ako urýchliť hojenie. Základom je podľa neho ničím si nezakrývať voľný prietok vzduchu a pomalú chôdzu vystriedať za zrýchlenú. Zdôrazňuje, že fyzická námaha podporuje regeneráciu.
Počas celoplanetárnej zábavy dochádzajú slová

Bežná sladkosť podľa Igora Bukovského nemá viac chémie ako vakcína. A informačný leták zverejnený na stránke MZ SR je podľa neho brak a sprostosť. Ovplyvňujú a devalvujú ním rozklad spoločnosti tým, že rozkladajú jazyk a význam slov, upozorňuje.

Belousovová: Matovič je ako Caligula, ani jemu v Ríme nedokázal povedať nikto, že nie je normálny
Včerajší Medzinárodný deň detí prežil každý po svojom. Opäť sa „zaskvel“ aj náš minister financií, ktorý chcel byť za vtipného. Lenže u Anny Belousovovej neuspel. Ako zvyčajne, aj teraz mu v statuse naložila, čo sa doňho... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Chémia je chemická látka, a nie bežná sladkosť

Bukovský vyzýva ministerstvo MZ SR k tomu, aby nepoužívali slová, ako chemická látka, pretože aj sterilná voda, ktorá je súčasťou zloženie vakcíny, je chémia. "Vakcína je sloboda, nástroj na umožnenie pohybu. Kde v tom je logika? Mám zjesť tri kusy bežnej sladkosti, aby sme mali v sebe dostatočnú chémiu?" Pýta sa Igor Bukovský. "Hlupáci alebo považujú za hlupákov nás," zdôrazňuje.
Zavádzajú

Igor Bukovský vyvracia tvrdenie, že sladkosť obsahuje viac chémie, ktorá môže ľudskému organizmu škodiť ako vakcína. "Bežná sladkosť nepreniká do jadra bunky, netvorí protilátky. Nemôže vyvolať autoimunitné ochorenie ani poruchu zrážanlivosti krvi. To je klamstvo," hovorí vo videu na YouTube.
Ukážte to kolegom na západe a budete sa čudovať, prečo sa čudujú

"Barbarská neznalosť alebo vulgárne ponižovanie verejnosti. Sme tupí, sprostí a myslíte si že nebudeme schopní prekuknúť demagógiu? Ak by ste leták ukázali kolegom v západnej Európe, budete sa čudovať, prečo sa čudujú. Devalvujete, podceňujete a ste nekompetentní. Strácate kredit. Porovnávate neporovnateľné. Veď žiadna krajina sa nepýta, či som pred vstupom na ich územie jedol alebo nejedol bežné sladkosti." Hovorí Igor Bukovský.

"Zbavte sa ľudí, ktorí podporujú ohyzdnosti. Sú výsmechom nášho intelektu," dodáva na záver.

Európskej agentúre sme posielali nesprávne čísla. Tolerujeme bohorovnosť, nevzdelanosť
02 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová