Hrôza na železnici: Vlak zrazil dve maloleté dievčatká. Jedno z nich to neprežilo!
02 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Veľkou tragédiou sa skončila cesta dvoch maloletých dievčat popri železničnej trati pri Devínskej Novej Vsi. Vlak ich zrazil. Jedno z nich zrážku neprežilo.


K zrážke dvoch iba 13-ročných dievčat došlo v utorok 1. júna 2021 krátko pred treťou hodinou popoludní. Prečo šli obe dievčatá v blízkosti koľajiska, vyšetruje polícia. Isté je iba to, že tragédiu jedno z dievčat neprežilo. Informuje o tom nielen polícia na svojom profile, ale aj portál pravda.sk.

Nešťastie sa podľa polície stalo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves nad jedným z obchodných domov. „Na miesto sa okamžite dostavili všetky záchranné zložky,“ informovala polícia, ktorá okolnosti zrážky na trati Devínska Nová Ves – Lamač vyšetruje.

Jedno z dievčat zraneniam podľahlo na mieste, druhé previezla do nemocnice rýchla zdravotná pomoc. „Žiaľ, zachrániť sa podarilo iba jedno z nich. Vzhľadom na citlivosť prípadu a fakt, že ide o maloleté osoby, viac informácií neposkytneme,“ uviedla k tragickej udalosti hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Hrôza: Zubárka nechcela bez testu ošetriť 4-ročné dieťa v horúčkach a s boľavým zúbkom
Na Slovensku sa už pomaly uvoľňujú prísne protipandemické opatrenia, napriek tomu sú ale na mnohých miestach vyžadované testy. Nie všetkých sú nám ale po vôli, najmä ak sa to týka detí. Problém s tým mala aj Lucia ktorá opísala svoj smutný príbeh... Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik