Becík: Sú tu ešte takí, čo pochybujú o tejto najhoršej vláde za celú históriu samostatného Slovenska?
02 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Škandál so zle nahlásenými číslami nakazených koronavírusom nielenže poškodil Slovensko pri prechádzaní našich ľudí do okolitých štátov, ale spôsobil aj medzinárodnú blamáž. V statuse sa k svojim slovám spred niekoľkých mesiacov vracia aj starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík.


Branislav Becík je častým kritikom našej novej vlády, ktorá, podľa neho, narobila viac škody akom osohu. A ukázalo sa to aj teraz, keď sa zistilo, že Úrad verejného zdravotníctva posielal zlé údaje o našej epidemiologickej situácii. Kritikou preto v statuse na adresu kompetentných nešetril a na koniec priznal, že je mu z toho celého zle.
Deti nemohli chodiť do škôl, ľudia prišli o prácu a ekonomika je podlomená

Starosta Dvorov nad Žitavou je smutný z toho, že napokon prišlo na jeho slová. „Pamätáte sa môj príspevok z 9. marca? Kde som spochybnil čísla Covid pozitívnych pacientov a pripisoval to vláde, že umelo drží čísla? A je to tu!“ píše v úvode Becík a dodáva, že minister zdravotníctva dnes potvrdil, že „Úrad verejného zdravotníctva posielal zlé údaje o epidemiologickej situácii a preto sme pre iné krajiny boli v červenej farbe.“ Čo znamená, že sa na Slovensku umelo vykresľovala zlá situácia s COVID-19. „Dnes sa preto opäť pýtam otvorene a už aj s jasnými faktami. Bolo toto účelové konanie OĽaNA len z dôvodu, aby si mohli obhájiť kšefty s nezmyselnými MOM-kami a netransparentným nákupom testov od firmičky z Igorovej rodnej Trnavy?“ kladie nepríjemnú otázku Branislav Becík.



Táto umelo vytvorená panika podľa neho spôsobila škody za niekoľko stoviek miliónov eur! „Naše deti nemohli chodiť do škôl, ľudia prišli o prácu, gastro a hotely, ale aj iné sektory, sú takmer pred krachom, štát sa nadmerne zadlžuje a ekonomika je podlomená... Sú tu ešte takí, čo pochybujú o tejto najhoršej vláde za celú históriu samostatného Slovenska?? Pýta sa starosta Dvorov nad Žitavou a na samý záver dodáva: „Za rok dokázali totálne rozbiť ekonomiku a premrhať viac peňazí, ako ktokoľvek pred nimi. Je mi z toho zle.“

Becík: Vzdialili ste sa od bežných občanov, lebo vás zaujímavú iba vaše super kšefty! (VIDEO)
25 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik