Šokujúca zmena v politickej relácii TA3: Čo prezradil Kollár o tajnej správe SIS?
31 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Diváci diskusnej relácie TA3 V politike ostali šokovaní. Namiesto prestrelky medzi dvoma politikmi, ako býva zvykom, moderátor viedol rozhovor iba s predsedom parlamentu a lídrom Sme rodina Borisom Kollárom. Témou bola tajná schôdza a správa Slovenskej informačnej služby (SIS), píše Plus jeden deň.


Podľa Kollára sa poslanci Národnej rady SR dozvedeli všetko, čo sa riešilo na tajnom stretnutí politickej špičky, vysokopostavených policajných aj justičných funkcionárov v budove SIS. Jediným rozdiel podľa neho bol v tom, že poslancom neprezradil konkrétne mená. "Informácie sú vážne, treba ich preveriť. Nebudem tu ja robiť sudcu ani prokurátora," uviedol Kollár v relácii V politike.

Zmena v relácii

Jediná zmena v relácii nenastala iba v súvislosti s novým moderátorom Rastislavom Ilievom. Ten nahradil svojho predchodcu Nora Dolinského, ktorému policajti počas šoférovania namerali 1,7 promile v krvi. Obrovská zmena totiž bola aj v počte hostí. V politike si väčšinou prizýva dvoch hostí, ktorí vedľa seba diskutujú s moderátorom a dochádza tak k rôznym výmenám názorov.

Tentokrát však moderátor  diskutoval s Kollárom sám, z čoho ostali diváci v šoku. Ministerka spravodlivosti Mária Kolíkova vystriedala Kollára až po ani nie polhodinovej debate.

Pčolinského advokát zamiešal karty v súvislosti s tajnou správou SIS. Prečo špeciálna prokuratúra obhajuje kajúcnikov?
Z toľko skloňovanej tajnej správy Slovenskej informačnej služby (SIS) vyplýva, že výpovede kajúcnikov sú často manipulatívne. Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) však tieto výpovede obhajuje a tvrdí, že sú zásadnými nástrojmi na rozuzlenie mnohých... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Tibor Sipos