Ľudská zlomyseľnosť nepozná hraníc: Chlapec na cintoríne rozbíjal všetko, čo mu prišlo pod ruku (VIDEO)
31 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Košická polícia na svojej facebookovej stránke zverejnila fotografiu mladíka, ktorý zdehonestoval všetky hroby, ktoré mu "vošli" do cesty. Prípad riešia orgány činné v trestnom konaní.

Na videu zverejnenom zhrozeným občanom je vidieť, ako mladík ničí miesto posledného odpočinku. "Róm dehonestuje hroby zosnulých," napísal k videu Peter H. Páchateľovi komplici ho v tomto nepochopiteľnom konaní očividne podporujú a smejú sa na ňom.

Prípadom sa zaoberá aj slovenská polícia, ktorá fotografiu mladíka zverejnila taktiež na Facebooku. "Takéto konanie naozaj nevieme pochopiť. Od soboty sa sociálnymi sieťami masívne šíri video, na ktorom skupina mládencov chodí po cintoríne, pričom jeden z nich šliape po hroboch, z ktorých následne zberá sklenené kahance a tieto rozbíja o náhrobné kamene," napísala polícia.



"V súvislosti s uvedenou udalosťou poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie pre prečin hanobenia miesta posledného odpočinku," dodala.

Harabin na proteste informoval: "Prokurátor mi obvinenie za rúško zrušil a urobil z policajta idiota"
Štefan Harabin sa zúčastnil protestu v Bratislave. Video ho ukazuje obklopeného hlúčikom ľudí, s nimi sa porozprával o porušovanie práva na Slovensku a Covid opatreniach. Stihol prebrať aj agendu LGBTi a prezidentské voľby, v ktorých neuspel. Dôvod... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Petra Demková