Jakubec: Matovič s Čuputovou podpísali zmluvu s diablom. Žiaľ, proti Slovensku (VIDEO)
31 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Kontroverzný spevák šlágrov Martin Jakubec je známy svojimi vyjadreniami voči politikom. V jeho najnovšom videu uverejnenom na platforme Youtube tvrdí, že prezidentka Zuzana Čaputová a minister financií Igor Matovič podpísali zmluvu s diablom.


"To čo predviedol Matovič je jednoducho... Skutočne sa snažím to popísať ako bežný občan, ako človek, ktorý má istý nadhľad na veci, ale musím povedať, že ak človek, ktorý so svojou kobylkou Pavlínou dokážu povedať pred slovenským národom, že on nedokáže spravovať vlastný domáci rozpočet, a preto odovzdáva vyše 10 miliónov eur na správu svojej Pavlínke, tak sa čudujem, ako tento človek môže sedieť na pozícii ministra financií a rozpočtu a verejných financií Slovákov," začal svoj výstup Jakubec.

Ďalej uviedol, že prezidentka Čaputová nemala vymenovať vládu, čím spravila fatálnu chybu. Práve ona nemusela vymenovať Matoviča za ministra financií a mohla vzniknúť úradnícka vláda do nových volieb. "Čaputová nechcela urobiť lusknutím prstu to, že táto vláda proste nebude vymenovaná a nastúpia progresívci, pretože by pohoreli," uviedol vo videu Jakubec. Ten prirovnal Progresívne Slovensko k hnutiu OĽaNO v menšej verzii, lebo nie sú schopní riadiť štát.



Zmluva s diablom

"Tu sa plánuje niečo, čo má koncom roka vypuknúť. Má to byť niečo obrovské ako Matovičova zmluva, ktorú podpísal s diablom," šokuje spevák. Podľa neho je Matovič "veľmi prechcaný" a vie, že navýšenie štátneho rozpočtu bol jeho plán, ako prísť k obrovským peniazom. "Tie peniaze tak, ako sú naliate, oni sa aj vycucajú ako s vysávača... Proste pod tlakom sa jednoducho vysávajú na iné bankové účty do zahraničia, na Krajanské ostrovy, Belize atď," rozhorčuje sa Jakubec vo videu.

"Keď niekto má zákazku za 100-tisíc eur, tak my jednoducho hneď v tú chvíľu dávame, že táto zákazka stála 500-tisíc eur," vysvetľoval ďalej, ako jednoduché je uliať si zo štátneho rozpočtu do svojho vrecka. "Matovič veľmi dobre vie, prečo si dal navýšiť štátny rozpočet," dodal s tým, že politikom sa oplatí podvádzať štát o peniaze, lebo aj keby išli do väzenia, s čím zrejme aj rátajú, vrátia sa o 5-6 rokov a stále majú zahojené ďalšie generácie.

Čaputová je nadbytočná občianka SR. Nadbytočné treba vyhadzovať, tvrdí Jakubec
Kritikou vôbec nešetril! Spevák šlágrov a zabávač Martin Jakubec v najnovšom príspevku na svojom facebookovom účte ostro kritizoval prezidentku Zuzanu Čaputovú za jej rozhodnutie nevyhlásiť referendum o predčasných voľbách. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Tibor Sipos