Herec Steven Seagal, veľký obdivovateľ Putina, sa pripája k prokremeľskej strane
31 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Herec Steven Seagal sa údajne v sobotu zapojil do prokremeľskej strany „Spravodlivé Rusko - Patrioti - za pravdu“. Herec tiež navrhuje prísnejšie zákony, ktoré zasiahnu podniky, ktoré poškodzujú životné prostredie. 


Program „Just Russia - Patriots - For Truth“ (Spravodlivé Rusko - Patrioti - Za pravdu) vznikol začiatkom tohto roku po tom, čo sa tri ľavicové strany, z ktorých všetky podporujú Putina, spojili do jednej.

Organizácia  ovláda frakciu v dolnej komore ruského parlamentu a plánuje sa zúčastniť parlamentných volieb v septembri, informuje portál Breitbart.
Obdivovateľ Putina

Na sobotnej párty Seagal pózoval aj pre fotografie po boku ruského spisovateľa Zakhara Prilepina, jedného z vodcov strany. Ten sa údajne prihlásil do armády proruských separatistov na Ukrajine a priznal sa k veleniu bojovej jednotky v konflikte, pri ktorom zahynulo 14 000 ľudí v priebehu siedmich rokov.

Mladí majú už obmedzení dosť! Ďalšie zatýkanie v nemeckom Stuttgarte
V sobotu večer stovky mladých ľudí v nemeckom Stuttgarte porušili obmedzenia Covid-19. Pokus nemeckej polície o rozptýlenie davu skončil stretmi, ktoré si vyžiadali päť zranených dôstojníkov. Kvôli Covid-19 sú v meste stále zakázané veľké... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Seagal, ktorý je dlhoročným obdivovateľom ruského prezidenta Vladimira Putina, sa stal ruským občanom v roku 2016 po tom, čo Putin podpísal rozkaz o udelení občianstva.

K udeleniu ruského občianstva došlo dva roky po tom, čo Seagal oficiálne schválil  ruskú anexiu Krymu a dodal, že Putin je pre neho ako „brat“.

Nadávky a vyrazené zuby letušiek: Popierači covidu napadajú americké letušky kvôli rúškam
So stále eskalujúcou agresivitou tzv. popieračov koronavírusu sa stretávajú aj letušky amerických leteckých spoločností. Množstvo incidentov s agresívnymi cestujúcimi tak tento rok nadobudlo nevídaných rozmerov. Televízii CNBC to uviedla... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Tibor Sipos

Osobitný zástupca pre zahraničnú politiku pre Rusko

V roku 2018 Rusko vymenovalo tohto herca za osobitného zástupcu pre zahraničnú politiku pre Rusko, ktorého poverením je vylepšiť americko-ruské humanitárne vzťahy.

Začiatkom tohto mesiaca Seagal navštívil Venezuelu ako ruský zástupca a venezuelskému socialistickému diktátorovi Nicolásovi Madurovi daroval samurajský meč.

Americká vojnová loď zlyhala pri raketovom teste. Ruská špionážna loď incident sledovala
Agentúra raketovej obrany USA uviedla, že vojnová loď Aegis vystrelila dve rakety SM-6, nepodarilo sa jej však zasiahnuť cieľ. Ruské špionážne plavidlo údajne sledovalo zmarený test, informuje portál RT. Čítať ďalej
30 | 05 | 2021 | Lukáš Leca