Streľba v Nitre: V ohrození života boli účastníci Farmy aj známy DJ, ten je zranený
30 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Pri streľbe v Nitre mohli dôjsť o život aj známe tváre. Niekdajší účastníci reality show Farma, spevák a známy DJ si vyrazili na nitriansku diskotéku. Zmenila sa na drámu ako z filmu, informuje eReport.
Ukradnutá peňaženka, potom streľba

Štvorica si vyrazila na zábavu do klubu Luna v Nitre. V nočných hodinách sa však zábava zvrtla na boj o život! Známy DJ Mairee, exfarmári Mário a Beata Rusnáková a spevák David Key sa zaplietli do incidentu. Všimli si totiž, že DJ-ovi okoloidúci muž ukradol peňaženku. Štvorica sa vybrala von, ale zlodej vytiahol pištoľ a začal strieľať.

„Mairee hľadal peňaženku. Nenašiel ju. Povedal som mu, poďme ho von hľadať, viem ako vyzerá. Aj sme ho našli. Bol tam s nejakými holohlavými kamarátmi. Povedal som, že ju má v zadnom vrecku. Mairee mu ju išiel zobrať, ale netušili sme, že vytiahne pištoľ a začne strieľať,” uviedol spevák pre eReport.

„Strieľal do zeme. Mne meter od nohy. Tak som sa zľakol. Prvé, čo mi napadalo, hodiť sa na zem. Čo iné človek v šoku urobí? Maireeho udrel do hlavy. Rýchlo som volal políciu. Trvalo im to dosť dlho,” dodal zhrozene.
Zatkli nesprávneho

David Key následne opísal pokračovanie drámy v Nitre. Podľa jeho slov totiž polícia zadržala nesprávneho .„Prišli a zatkli úplne iného. Ten, čo nás okradol, začal bežať. Tak som im začal vysvetľovať, že majú iného. Utekali za ním, zadržali ho. Bolo tam už kopec ľudí. Našli u neho tú peňaženku aj pištoľ. Začalo nejaké BMW okolo nás krúžiť a pozerali. Nejaká organizovaná skupinka,” domnieva sa spevák. Podľa neho zlodejovi komplici vedeli ako dotyčný vyzerá. "Mal som strach o život. Policajti mi na to povedali, že mám opustiť Nitru. To bolo všetko,“ prezradil.



Známy DJ sa s popísanou skúsenosťou podelil na sociálnych sieťach. „Zlodeja sa nám po niekoľkých minútach podarilo nájsť. Bohužiaľ, pri konfrontácii vytiahol zbraň. Padlo niekoľko výstrelov. Keď sa nám ho podarilo odzbrojiť, som sa pokúsil mu dohovoriť, aby mi peňaženku vrátil beztrestne a odišiel. Zatĺkal a tváril sa, že ju nemá. V momente, keď som ho chytil a začal prehľadávať, dobehol jeho spolupáchateľ a napadol ma z boku tak, aby som sa nemohol brániť,” opísal desivé okamihy, pri ktorých sa bál o svoj život.

Streľba v Liberci si vyžiadala dve obete na životoch
Dve osoby prišli o život následkom nedeľňajšej streľby v českom meste Liberec. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | tasr