Sajfa obchytkával rekvizitárku: Merčiak ho natrel Ostrihoňovej, jej reakcia však stála za to!
30 | 05 | 2021 I Timotej Dudka

Toto zrejme nečakala! Najnovším hosťom relácie Čo ja viem bola moderátorka a redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová. Po tom, čo si vypočula od Marcela Merčiaka, ktorý súťaž sprevádza, jej Sajfa doma zrejme mal čo vysvetľovať, píšu Topky. 


Merčiaka najskôr zaujímalo, či Sajfa, ktorý už bol v relácii hosťom, dával manželke doma nejaké rady. "Ale prosím ťa, on to už dvesto krát zabudol. On už je starší pán," vtipkovala o svojej polovičke Ostrihoňová. Zaujímalo ju najmä to, ako sa manželovi darilo. „Raz vyhral, raz nevyhral a potom ešte v tom opravnom pokuse,” odpovedal jej moderátor súťaže.

Merčiak si však spomenul na inú príhodu. Podľa jeho slov sa totiž Sajfa v čase hosťovania v relácii chytal niečoho alebo skôr niekoho, koho sa chytať nemal. „Pamätám si, že obchytával nám tu rekvizitárku, čo tu nosila,” zavtipkoval Merčiak. Zrejme narážal na škandál herca Maroša Kramára, ktorý čelil nemalej vlne kritiky za to, že obchytkával pohladnú maskérku pred kamerami v relácii Inkognito.

Následne sa to Merčiak snažil zachrániť, čo sa mu vôbec nepodarilo. "Ale to už bolo dávno pred svadbou," chytal sa posledného stebla nádeje. "Jasné, jasné... My sme spolu 12 rokov, takže...," dala mu Ostrihoňová jasne najavo, aby sa ďalej ani nesnažil.

Pardon," sklonil hlavu Merčiak.

Liberálka a feministka Cifrová Ostrihoňová stiahla sledovanosť Jednotky na samé dno
Manželka Mateja "Sajfu" Cifru - Veronika Cifrová Ostrihoňová nepriniesla RTVS očakávaný úspech. Skôr naopak. Z diskusnej relácie Silná zostava urobila propagandu a so sledovanosťou sa prepadla na dno. Informuje mediaboom.sk. Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Peter Sulek