Muž z ľudu Jan Hric tvrdí: Pozor, mRNA vakcína nemá nič spoločné s tradičnými očkovacími látkami!
30 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Očkovanie proti koronavírusu je stále kontroverznou témou po celom svete. O veľký rozruch sa najnovšie postarali USA. Najvyšší súd tam zrušil univerzálne očkovanie. V statuse na sociálnej sieti sa tým zaoberá aj obyčajný človek z ľudu – Jan Hric.


Bill Gates, hlavný americký špecialista na infekčné choroby Fauci a spoločnosť Big Pharma prehrali podľa Hrica súdny spor na Najvyššom súde USA. Nepreukázali, že všetky ich vakcíny za posledných 32 rokov boli bezpečné pre zdravie občanov! Jan Hric v statuse píše, že súdny spor iniciovala skupina vedcov pod vedením senátora Kennedyho.
mRNA vakcíny menia individuálny genetický materiál

Podľa Hrica senátor Robert F. Kennedy mladší uviedol: „Novej vakcíne COVID by sa malo za každú cenu vyhnúť. Naliehavo vás upozorňujem na dôležité otázky súvisiace s ďalším očkovaním proti Covid-19.“ Kennedy mladší má tiež tvrdiť, že prvýkrát v histórii očkovania takzvané mRNA vakcíny najnovšej generácie priamo zasahujú do genetického materiálu pacienta. Menia individuálny genetický materiál, čo je genetická manipulácia, ktorá už bola zakázaná a predtým bola považovaná za trestný čin. „Vakcína proti koronavírusom nie je vakcínou! Pozor!“ píše v statuse Jan Hric.
"Tí, čo prežijú, stanú sa GMO

„Čo vždy bola vakcína? Vždy to bol samotný patogén - mikrób alebo vírus, ktorý bol zabitý alebo oslabený, to znamená oslabený. A bol zavedený do tela za účelom produkcie protilátok. To už vôbec nie je o vakcíne proti koronavírusom! Ona to vôbec nie je!“ upozorňuje v statuse Hric.

Tvrdí, že je súčasťou najnovšej skupiny mRNA údajne „vakcín“. „Akonáhle je vo vnútri ľudskej bunky, mRNA preprogramuje normálnu RNA/DNA, ktorá začne vytvárať ďalší proteín. To znamená, že nemá nič spoločné s tradičnými vakcínami! To znamená, že je to nástroj genetického vplyvu. Génová zbraň! To znamená, že sa chystali zničiť od pozemšťanov a z tých, čo prežijú, sa stanú GMO!“ šokuje vo svojom statuse Jan Hric.

&id=100001332843304
Po podaní mRNA nebudú očkovaní schopní bojovať s vírusom iným spôsobom

„Po bezprecedentnej vakcíne mRNA nebudú očkovaní už schopní liečiť príznaky vakcíny ďalším spôsobom. Očkovaní ľudia sa budú musieť vyrovnať s následkami, pretože už sa nedajú vyliečiť jednoduchým odstránením toxínov z ľudského tela, ako napríklad človek s genetickou chybou, ako je Downov syndróm, Klinefelterov syndróm, Turnerov syndróm, genetické zlyhanie srdca, hemofília, cystická fibróza, Rettov syndróm atď., pretože genetická chyba je navždy!“ končí šokujúci status človek z ľudu Jan Hric.

Jozef Varga: "Občania, boli ste pred očkovaním poučení, čo je to experimentálna technológia mRNA?"
Svet bojuje proti pandémii COVID-19 najmä vakcináciou. Jozef Varga sa v statuse na sociálnej sieti pýta, či boli občania pred podaním vakcíny technológiou mRNA o nej komplexne informovaní. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik