Zdrvenému Forgáčovi pomáhajú Hudák a Čekovský: Dnes sa cítim najhoršie za posledných 10 mesiacov!
29 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Moderátor Marcel Forgáč je, zdá sa, na konci svojho 30-ročného manželstva s Adrianou. V rozhovore pre magazín Šarm prezradil, ako toto náročné obdobie ich rodina prežíva a ako mu pomáhajú kolegovia.
Dva domy, dve domácnosti, jedna ulica

Moderátor s manželkou žijú v oddelených domácnostiach, ktoré od seba delí len cesta. "Ona má kľúče od môjho domu, ja od jej domu, parkujem u nej v garáži, ona má veci u mňa. Je to pauza. Nie je to veselé, ale nikto ešte nepodal ani žiadosť o rozvod," uviedol Forgáč. Prioritou je, aby netrpeli ich synovia.

A ako je možné, že už majú dva domy oproti sebe zakúpené? Nie, nepripravovali sa na rozvod dlhší čas. Podľa moderátorových slov ide jednoducho o náhodu. "Bývali sme najprv v dome, v ktorom býva moja žena. Skončila sa nám hypotéka, kúpili sme druhý dom od suseda, ktorý je cez ulicu. Odohralo sa to viac-menej náhodou. Ten dom sme dokončili a ona teda býva v našom dome a ja bývam tiež v našom dome," vysvetlil.

Synovia ostali bývať u svojho otca, aj keď vo väčšine prípadov ostávajú deti skôr u matky. "Ja mám so synmi naozaj luxusný vzťah. Nehovorím, že moja žena má zlý, ale ja mám s nimi výborný vzťah a som človek, ktorý sa dokáže postarať o domácnosť na full," pochválil sa Forgáč v Inkognite.

ODHALENIE: Marcel Forgáč priznal, že sa rozvádza!
Ohromné prekvapenie! Známy slovenský moderátor Marcel Forgáč (49) pre portál Pluska potvrdil, že sa rozvádza! So svojou manželkou Adrianou boli považovaní za šťastný a harmonický pár. Čo sa stalo, že im to takto krachlo? Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Gabriel Matta

Keď je chlap zdrvený z lásky, pomôžu kamaráti - Hudák a Čekovský!

S ťažkými časmi mu pomáhajú najmä jeho kamaráti a kolegovia - Marián Čekovský a Michal Hudák. Vďaka nim vraj dokáže v práci "prepnúť" na zábavný režim a nemyslieť na starosti doma.

"Áno, a za to ďakujem hlavne Mišovi s Mariánom, ktorí, samozrejme, v podstate ako moji bratia vedia o všetkom, rozprávame sa. Od prvého momentu vedia, čo sa deje. Aj v tomto smere ma oni vždy dajú dohromady," prezradil Forgáč. "Navyše si zažili niečo podobné, aj keď obaja za úplne iných okolností ako ja, lebo vždy tam bola iná partnerka a nový začiatok. Jednoducho, prežili si tieto veci," dodal.

Jeho kolegovia si dobre uvedomujú, čím si Forgáč prechádza. "Áno. Aj keď tie rany už boli trošku zahojené, ale dnes sa cítim najhoršie za posledných desať mesiacov, lebo v podstate teraz to každý otvára nanovo a pritom my s manželkou sme už na tom lepšie. Tie hrany už dnes nie sú také ostré. Ja verím, že aj keď napokon nebudeme viesť spoločnú cestu životom, budeme sa stretávať ako priatelia a normálne korektne sa rozprávať. Že to nemá byť ten „hačaturjanov rozvod, Šabľový tanec. Je to smutné a obom nám je to ľúto, ale nie veľa s tým vieme urobiť," uzavrel zdrvený zabávač.

Konečne zo seba zmyl mačiakov šampón! Slováci sa zabávajú na obliatom Matovičovi vo veľkom
28 | 05 | 2021 | Tibor Sipos