Branislav Becík je sklamaný. On na protest proti vláde a prezidentke prišiel. Ľudia nie...
29 | 05 | 2021 I Petra Demková

Posledný májová sobota bola v znamení protivládnych protestov. V Bratislave aj Košiciach sa zišli nespokojní občania, politici aj rôzni aktivisti. Prišiel aj Branislav Becík. Ostal však sklamaný.


Posledný májová sobota bola v znamení protivládnych protestov. Demonštrácie avizovali viaceré bývalé aj aktuálne tváre slovenskej politiky. Na protesty sa prišiel ukázať každý, kto má politické ambície. Ujsť príležitosť si nenechal ani Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavu, ktorý dlhodobo kritizuje novú vládnu garnitúru.

Becík však ostal klamaný a svoje sklamanie vyjadril na Facebooku. Podľa Becíka bola účasť slabá. „Mám pocit, ako keby národ zabúdal,“ napísal. „Organizácia super, len tá účasť. Čo ešte viac potrebujú Slováci, aby sa zobudili? Padnúť až na úplne dno? To už bude neskoro,“ poznamenal známy starosta.

Protivládne protesty v Bratislave a Košiciach. Suja: Nie covid, ale Matovič a jeho moc ničia Slovensko!
S veľkou pravdepodobnosťou už neplatí, že keď je v sobotu na Slovensku pekne, ľudia sú v záhradkách. Podľa informácií, ktoré má redakcia HD k dispozícii, sa dnes protestovalo v Bratislave a v Košiciach. Čítať ďalej
29 | 05 | 2021