Veštkyňa Daniela o stredajšej hádke v parlamente: Niektorí politici neboli schopní vypnúť mozog!
28 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Človek je odpradávna tvor zvedavý. Zaujíma ho všetko tajomné. A také sú aj veštby za pomoci hry čísiel. Jednu predviedla i veštica Daniela Paculíková, ktorá prezradila, prečo bolo v stredu toľko hádok medzi poslancami v parlamente.


Parlament bol v stredu 26. marca akýmsi pomyselným bojiskom. Bitku medzi koalíciou a opozíciou odštartovala utajená správa z ešte utajenejšieho stretnutia desiatich našich najmocnejších štátnych predstaviteľov. Priam šokujúce odhalenie, o ktorom informuje portál 1.pluska.sk, ponúkla na dianie v parlamente veštkyňa Daniela Paculíková.
Hádky boli numerologicky zosilnené viacnásobnými dvojkami

Neverejné rokovanie parlamentu súvisiace so stretnutím najvyšších predstaviteľov štátu v budove SIS bolo mimoriadne horúce. Premiér Eduard Heger počas tlačovky zvyšoval hlas a útočil na opozíciu. Z nej mu nič nezostali dlžní ani lídri Smeru Robert Fico a Hlasu Peter Pellegrini, ktorý dokonca nazval Hegera zlomeným premiérom. Národná rada sa teda stala miestom hádok a vzájomného osočovania, ale aj jedného skutočne bizarného návrhu, ktorý si poslanci napokon i odsúhlasili. Dožadovali sa totiž, aby sa na rokovaní v parlamente zúčastnil aj exriaditeľ SIS Vladimír Pčolinský, ktorý je aktuálne väzobne stíhaný.

Veštkyňa o Slovákoch v roku 2021: Kollárov napoleonský komplex či výmena premiéra!
Rok 2020 bol najmä vďaka pandémii koronavírusu zdrvujúci, a to nie len pre Slovákov. Aký bude rok 2021 pre slovenský národ? To prezradila podľa portálu Plus jeden deň veštkyňa Daniela. Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Dátum 26. 5. 2021 bol z pohľadu veštkyne mimoriadne silným karmickým dňom, ktorého energiu ešte podporil najsilnejší mesačný spln v tomto roku. „Spln prebehol v ohnivom znamení Strelca, preto sa netreba čudovať vyostreným hádkam. Práve spln totiž posilňuje agresivitu ľudí, tí sa menej kontrolujú,“ prezradila Daniela Paculíková. A dodala: „Karma úradovala od polnoci až do 18.00 h a mala stupňujúcu sa tendenciu. Numerologicky boli hádky zosilnené viacnásobnými dvojkami, prevládala vzťahovačnosť a ego politikov nabralo na sile.“

Šokujúce slová veštice: Čo čaká vládu Matoviča? Budú predčasné voľby? Kto bude premiérom?
Vláda Igora Matoviča sa pomaly rozpadá a dve z koaličných strán žiadajú premiérovu hlavu. Ako to dopadne? Kto bude prípadným novým premiérom? Viac o tom predpovedala veštkyňa Daniela Paculíková. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia s čistým svedomím boli v stredu v parlamente v pohode

Toto sa podľa veštice udialo aj preto, že politici sú sústredení na seba a na to, čo si kto o nich myslí, či hovorí. Zvláštne, no zároveň humorne vyzneli aj ďalšie slová veštkyne Daniely, ktorá si myslí, že niektorí z politikov mohli mať aj zdravotné problémy. „Mozog neboli schopní vypnúť, trpela aj stredná časť tela ako srdce a trávenie, ktoré nevedeli nič prijať a stráviť. Karmický deň je prísny učiteľ, ale ľudia s čistým svedomím boli v pohode,“ skonštatovala Daniela.

Podľa nej karma dobieha len neférových klamárov, a zároveň dáva šancu na zmenu. „Kto napriek tomu pokračuje v zabehaných koľajach, musí počítať aj s tvrdým dosahom. V dni prevládal aj takzvaný hitlerizmus, čo je numerologický termín pre viacnásobne osmičky,“ dodala na záver trochu tajomne veštkyňa Daniela Paculíková.

Rozpad OĽaNO a ďalšie demisie: Šokujúca veštba politického diania na Slovensku!
17 | 04 | 2021 | Tibor Sipos