Miroslav Suja: Toto tu ešte nikdy nebolo. To je totálny rozvrat štátu a zneužitie právomocí! (VIDEO)
27 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Utajená schôdzka najvyšších štátnych činiteľov v centrále SIS je neustále bodom pozornosti ako opozičných strán, tak aj v podstate väčšiny Slovenska. Poslanci za hnutie Republika nahrali k celej situácii video, kde hovoria, že po tom, čo sa v parlamente dozvedeli niektoré podrobnosti, by mala vláda ihneď odstúpiť.


Toto tu ešte nikdy nebolo! Na tomto tvrdení smerom k utajenému stretnutiu našich najvyšších štátnych činiteľov v centrále SIS sa zhodujú, okrem koalície, všetci. Poslancov parlamentu za hnutie Republika ale niektoré detaily z neho, ktoré sa dozvedeli priamo v Národnej rade z úst premiéra, vraj doslova šokovali a sú na odstúpenie vlády.
Je to organizovaná skupina, ktorá si účelovo vyberá ľudí a ničím im životy

„Informácie, ktoré sme sa práve dozvedeli na neverejnej schôdzi parlamentu sú tak závažné, že žiadame okamžité odstúpenie celej vlády!,“ konštatuje poslanec Miroslav Suja v úvode statusu a dodáva, že sme svedkami štátneho terorizmu. „Všetci predstavitelia štátu, ktorí sa do médií vyjadrili o obsahu stretnutia v budove SIS, klamali! Toto nesmie ostať bez odozvy! Žiadame odtajnenie skutočností ohľadne schôdzky politikov v SIS, národ si zaslúži vedieť pravdu!“ píše v krátkom statuse Suja, ktorý k nemu priložil aj video, v ktorom začína informáciou, že o stretnutí vrcholných predstaviteľov štátu v SIS nám všetci klamali. Vrátane Hegera, Lipšica, prezidentky či ministerky Kolíkovovej.

„Predseda parlamentu Kollár prečítal správu, o ktorej sa nemôžem bližšie vyjadrovať, ale to, čo sme sa dozvedeli, to tu nikdy v živote nebolo. To je totálny rozvrat štátu! Totálne zneužitie právomocí. Je to organizovaná skupina, ktorá účelovo vyberá ľudí, ničím im životy, zatvára ich,“ hovorí vo videu Suja a dodáva, že vláda klame vlastnému národu. „Dúfam, že táto informácia sa dostane medzi ľudí, lebo toto, čo sme sa dozvedeli, to nemá obdobu.“ Nádejá sa Miroslav Suja.

Harabin: To, čo sa udialo v centrále SIS, je šokujúce, nehorázne a škandalózne (VIDEO)
Tajné stretnutie troch najvyšších ústavných činiteľov s niektorými ministrami, najvyššími prokurátormi a šéfmi polície vyvoláva stále otázniky. Hlavou nad tým krúti aj bývalý minister spravodlivosti a exšéf najvyššieho súdu Štefan Harabin. Podľa... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Klamali celý národ. Je to banda klamárov, ktorá musí okamžite skončiť!

„Vzhľadom na povahu schôdze sme ako poslanci viazaní mlčanlivosťou, ale toto tu je na okamžitú demisiu celej vlády. Takáto závažná kauza, riadená priamo z najvyšších miest, priamo od politickej špičky,  tu ešte nikdy v histórii Slovenska nebola. Toto tu musí skončiť,“ pridáva sa Sujov stranícky kolega Milan Mazurek, podľa ktorého sú tieto informácie natoľko závažné, že všetci tí, ktorí sa zúčastnili tejto schôdzky do médií klamali. „Klamali celý národ. Je to banda klamárov, ktorá musí okamžite skončiť. A to naozaj. Ide o niečo, čo tu doteraz nikdy nebolo,“ prízvukuje Mazurek.



Podľa Suju je to, čo sa dozvedeli, a z čoho sú takí šokovaní, len časť vecí, ktoré sú prísne tajné a neboli im povedané. Sú tam vraj ďaleko horšie. „Ja si už neviem predstaviť čo môže byť ešte horšie ako to, čo sme sa dozvedeli,“ končí Miroslav Suja video, z ktorého priam srší zdesenie nad tým, čo sa z utajenej schôdze poslanci dozvedeli.

Jozef Šátek: Účastníci stretnutia na SIS konali nad rámec svojich ústavných a zákonných kompetencií
Ďalším dôkazom toho, akým spôsobom si aktuálna moc na Slovensku ctí ústavu, zákony, vrátane toho kompetenčného, je už niekoľko dní medializované stretnutie vyvolených na pôde SIS. "Už samotné rokovanie „ústavného kolégia“ na „pôde SIS“ vytvára... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Ivan Brožík