Drucker: "Oni sa v tom parlamente zbláznili! Už pochybujem o príčetnosti niektorých politikov"
27 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Exminister vnútra a aj exminister zdravotníctva Tomáš Drucker sa na sociálnej sieti rozohnil. Podľa jeho slov niektorí poslanci, a je jedno či opoziční alebo koaliční, potratili rozum. "Toto je anarchia, ktorá ničí posledné zvyšky dôvery ľudí v príčetnosť štátu a politikov," varuje politik.



"Oni sa v tom parlamente zbláznili!" to Drucker nekladie otázku, ale rovno konštatuje. "Toto si história zapamätá ako jedno z šialených rozhodnutí Národnej rady SR. Zdá sa, že sa niektorí koaliční aj opoziční poslanci na čele s predsedom parlamentu Borisom Kollárom opustili a potratili rozum," rozčuľuje sa exminister.



Podľa Druckera sa už pri tomto cirkuse nedá ani predstierať, že ide o čosi iné, ako záchranu „nášho človeka“ za každú cenu. Reagoval tak na správy, že sa poslanci rozhodli pozvať si na rokovanie väzobne stíhaného človeka podozrivého z korupcie.



"To im začalo vadiť až teraz, keď ide o ich človeka? Toto nie je žiaden „boj proti mafii,“ ktorý nám tu politici sľubujú. Toto je anarchia, ktorá ničí posledné zvyšky dôvery ľudí v príčetnosť štátu a politikov. Treba to zastaviť, inak Slovensko skončí veľmi zle," uzavrel Drucker.


Exvyšetrovateľ o Pčolinského výsluchu v parlamente: "Čo im už načisto šibe?"
V parlamente dnes schválili poslanci naozaj nečakaný krok. Požiadali, aby sa mimoriadnej schôdze, ktorá rieši tajnú poradu mocných v SIS, zúčastnil väzobne stíhaný bývalý riaditeľ tajných Vladimír Pčolinský. Táto parlamentná iniciatíva poriadne... Čítať ďalej
26 | 05 | 2021 | Diana Zaťková