Blaha: "Lipšic si masíruje svoje komplexy menejcennosti. Ak by Pčolinský povedal pravdu, je to jeho koniec!"
27 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Poslanec parlamentu za Smer Ľuboš Blaha hodnotí na svojej facebookovej stránke situáciu na Slovensku jednoznačne. "To, čo sa stalo v parlamente, je smutný koniec parlamentnej demokracie. Bez preháňania."




Podľa Blahu už ani nepredstierame, že na Slovensku je najvyšší orgán parlament. Najväčší orgán je podľa neho Lipšic.





Výsmech parlamentu
"Nestačí, že sa parlamentu vysmieva Heger a namiesto informácie o tajnej schôdzi v pivnici tam vrieska po opozícii ako šialený. Nevysmieva sa len vláda. Jemu sa už vysmieva aj kdejaký priamo nevolený úradník. Konkrétne - Lipšic," konštatuje poslanec.


Blaha hovorí, že Lipšicov úrad zamietol účasť ex-riaditeľa SIS Pčolinského na neverejnej mimoriadnej schôdzi parlamentu, aj keď si Pčolinského parlament vyžiadal. Aj hlasmi Sme rodiny a OĽaNO.

"Čiže - na Slovensku už nerozhoduje ľud cez svojich zástupcov, ale Lipšic cez svoje ego. Perfektné," sťažuje sa smerák.


Becík: Exminister Mičovský neurobil pre našich poľnohospodárov a potravinárov vôbec nič! (VIDEO)
Odstúpenie Jána Mičovského z postu ministra pôdohospodárstva síce mnohých prekvapilo, ale starostu Dvorov nad Žitavou Branislava Becíka potešilo. Ako vo videu na sociálnej sieti hovorí, bolo načase, pretože naším poľnohospodárom a potravinárom... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Podľa neho sú pubertálne vtípky o tom, že do parlamentu nemôže byť prizvaný vypovedať kadejaký zločinec ako Pčolinský, len zúfalými výkrikmi liberálnych médií. Zabudli, že Pčolinský nie je odsúdený. Je vo väzbe preto, aby neovplyvňoval svedkov. Inak je nevinný človek. Čiže by do parlamentu mohol pokojne prísť. A vypovedať.


Výpoveď Pčolinského by znamenala ich koniec
V parlamente nesedia žiadni svedkovia, ale poslanci, píše Blaha a dodáva, že Lipšic to dobre vie. "Len si masíruje svoje komplexy menejcennosti a vyvršuje sa na poslancoch. A bojí sa, že by Pčolinský povedal pravdu. Všetkým. A to by bol Lipšicov koniec. Aj Kyselov, aj Matovičov, koniec ich všetkých. Sťahuje im zadky - tomu verte," myslí si poslanec.


Heger nepresvedčil. Len 24 percent voličov si praje, aby jeho kabinet dovládol do konca
Zdroj: www. postoj.sk Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Peter Sulek



Podľa Blahu mal Pčolinský na schôdzi vypovedať nie o svojom prípade. Ale o trestnom oznámení, ktoré dal vo veci manipulácie vyšetrovaní. Mal vypovedať o tom, ako Matovič hekol štát. A zneužíva kajúcnikov.


"O tom všetkom mohol podať zásadné svedectvo. A presne o tom NR SR rokovala. Tým, že jej bolo toto svedectvo takto protiprávne odopreté, znamená to, že tí hore majú nekonečný strach. A že už nemajú žiadne zábrany," zamýšľa sa Blaha.


Podľa poslanca vedel Milan Lučanský priveľa a zomrel. Ostatných držia vo väzbe, aby nič nepovedali.

"Boj pokračuje. Už to nie je len boj o pravdu. Ale aj o posledné zvyšky demokracie," uzatvára Blaha.


Draxler: Pozornosť sa v súčasnosti nezameriava na spravodlivosť, ale tam, kde je to mocensky zaujímavé
Slovenská polícia a orgány činné v trestnom konaní sa zrejme stali hračkou v rukách politikov v ich mocenskom boji. Doplatili na už viacerí ľudia. Na dvoch z nich upozorňuje v statuse exminister Juraj Draxler a jedného facebookový profil Matovičov... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik