Šok! Vo veku 56 rokov náhle skonal moderátor Julo Viršík
26 | 05 | 2021 I Petra Demková

Informáciu vraj potvrdili aj kolegovia z Rádia Expres, aj ďalší zdroj. Julo Viršík údajne nečakane skonal na zástavu srdca, na chalupe v Malých Levároch.    


Táto správa prišla ako blesk z jasného neba. Jula Viršíka zastihla smrť práve v jeho šťastnom období, keď mal opäť úspešnú reláciu v rádiu a užíval si, podľa vlastných slov, aj životnú pohodu s manželkou na chalupe na vidieku, kde to miloval. O to je jeho nečakaná smrť viac prekvapujúca.

Ako informuje stránka omediach.sk, Viršík sa stal známym moderátorom v 90. rokoch minulého storočia. Začínal v Slovenskom rozhlase, neskôr pracoval pre Rádio Elán. V roku 1991 prešiel so Rádia Rock FM, kde začala jeho sláva stúpať. O niekoľko rokov opäť zmenil frekvencie, prešiel do rádia Koliba, ktoré sa časom premenovalo na Okey. Bol aj súčasťou televíznej relácie Superstar, v jej začiatkoch.

Posledným zamestnávateľom Jula Viršíka bolo Rádio Expres, kde mal vlastnú reláciu, kde prezentoval hity z rokov minulých. Julo Viršík bude na slovenskej mediálnej scéne chýbať. Česť jeho pamiatke!

ODHALENIE: Marcel Forgáč priznal, že sa rozvádza!
Ohromné prekvapenie! Známy slovenský moderátor Marcel Forgáč (49) pre portál Pluska potvrdil, že sa rozvádza! So svojou manželkou Adrianou boli považovaní za šťastný a harmonický pár. Čo sa stalo, že im to takto krachlo? Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Gabriel Matta