Liberáli šalejú. Škôlka použila symbol dúhy a následne sa ospravedlnila za nechcenú propagáciu LGBT
25 | 05 | 2021 I Petra Demková

Na konanie škôlky upozornil slniečkarsky publicista Samo Marec, ktorý píše pre SME a N. Na fotografii detského divadla jednej škôlky sa totiž objavil symbol dúhy. Škôlka si evidentne od rodičov „užila“ za dúhu svoje, a preto sa vedenie rozhodlo verejne ospravedlniť. Liberáli už útočia.



Novinár Marec podhodil vedenie škôlky na lynč

Bloger Denníka N a novinár zo SME Samo Marec sa rozhodol predhodiť zamestnancov či vedenie škôlky svojim liberálnym priateľom na lynč. Pretože ako to už na Slovensku chodí, neexistujú netolerantnejší ľudia, ako sú naši liberáli. Radi sa pýšia svojou tolerantnosťou a láskavosťou. Tolerantní a láskaví však sú len voči ľuďom s rovnakým názorom, aký majú sami.

Gabriela Kajtárová z Markízy: Nedáš sa očkovať? Si vrchol sprostoty!
„Mať možnosť očkovať sa a nejsť je pre mňa korunou slobody. A ľudskej sprostoty zároveň. Áno, je to každého slobodné rozhodnutie. Rozhodnutie byť v tejto spoločnosti čiernym pasažierom. Nastúpiť na vlak, ktorý platíme my ostatní kolektívnou... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Petra Demková

Škôlka bola nútená sa ospravedlniť

Marec zdieľal na Facebooku linku na stránku súkromnej škôlky, ktorá si dovolila ospravedlniť sa za dúhu. (Stránka je už medzičasom vypnutá – asi tušíme prečo – ten nápor lásky liberálov sa už asi nedal zniesť). Marec pre istotu prihodil aj screenshot a udalosť opísal takto:

  1. Na jednej fotke z detského predstavenia sa objaví dúha, lebo keď po daždi zasvieti slnko, objaví sa dúha.

  2. Ozvú sa ľudia, že zase nám tu niekto propaguje LGBT.

  3. Škôlka sa ospravedlní, že zámerom nebolo poukázať na sympatie voči LGBT. Uvedomujú si, že použiť dúhu v predstavení o putovaní vodnej kvapky bola chyba,“ opísal Marec, čo sa stalo.


Dajte škôlke vedieť... Inými slovami bombardujte ich

Novinár pokračuje sarkazmom: „OK, píšem si: použiť dúhu pri daždi je chyba a za prírodný úkaz sa treba ospravedlniť. Lebo keď naprší a potom zasvieti slnko, tak asi prídu homosexuáli, abo čo. Idem si asi naspäť ľahnúť a potom budem rozmýšľať o tom katastrofálnom liberálnom útlaku, v ktorom tu žijeme. Ak by ste chceli škôlke dať vedieť, že nie všetci sú blázni, tak tu,“ pripísal liberál Marec a ako sľuboval, pridal linku na stránku škôlky. Tá je už medzičasom vypnutá...
Liberáli v akcii

Pod marcovým statusom sa už množia príspevky liberálov. Kopol si aj známy novinár s neokrôchanými móresmi Arpád Soltész.

Je smutné, že tí, ktorí sa prezentujú ako najláskavejší, ubližujú najviac. Na mzdy zamestnancov škôlky sa neskladá Samo Marec ani Arpád Soltész, ani iný liberálny „kaviarnik“. Na účty zamestnancom škôlky aj vedenia prispievajú rodičia detí, ktoré škôlku navštevujú. Vedenie škôlky tu nie je na to, aby opovrhovalo názorom rodičov detí ani aby ich „školilo“, ako si to Samo Marec predstavuje.

Vedenie škôlky a aj verejnosť, ktorej sa škôlka týka, majú právo na vlastné názory. Alebo nie?

Odkaz pre „zodpovedných“, ktorí sa dajú očkovať: Zabudli ste na rešpekt k inému názoru
Na internete sa objavila zaujímavá úvaha anonyma. Tí, čo sa chcú očkovať, sa prezentujú ako zodpovední. Podľa autora úplne zabudli na rešpekt k inému názoru. „Zabudli ste na elementárnu slušnosť, na právo na súkromie, na ľudskú integritu, na... Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Petra Demková