Draxler: Igorovi verní trafikanti začínajú padať pre neschopnosť
25 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Minister Mičovský odstupuje. Nie však hneď, ale až budúci pondelok. Prekvapivo, lebo ešte včera na sociálnej sieti napísal, že "toho, Boh dá, nebude, aby Ján Mičovský z boja s pôdohospodárskou korupčnou hydrou utiekol".


Lenže utiekol. Z večera do rána. V statuse na sociálnej sieti sa k odchodu vyjadruje politik Juraj Draxler.

Reprofoto status FB (@Juraj Draxler)

Príde domino efekt

"A takto to postupne pôjde ďalej. Mičovský je najvypuklejší prípad. Tam bolo úplne zjavné, že keby ostával ďalej, z toho ministerstva postupne neostane kameň na kameni. Inde to tak viac-menej bude tiež." Píše Juraj Draxler.

 
Nevhodný dobrák

"On je inak svojím spôsobom dobrák, ale, ako som už miliónkrát hovoril, človek, ktorý sa absolútne nehodí do riadiacej funkcie. Ani malej."
Politická perverznosť

"Toto je však presne perverzita Igorovho pôsobenia." Pripomína v ďalšej časti textu Juraj Draxler.  "On si vždy na politiku najímal akože odvážnych, obyčajných ľudí."

"V skutočnosti išlo hlavne o to, že to boli ľudia, ktorí v živote ani nesnívali, že by sa dostali na nejaký vyšší post. Alebo že sa niekedy ešte dostanú."

"A práve preto boli Igorovi tak zaviazaní. A tá ich bezvýhradná, otrocká lojalita je to jediné, čo si on na nich ´váži´. A je mu jedno, že všetko zničia." Končí na sociálnej sieti status Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Oni nieže nevedia riadiť štát, oni kašlú aj na úplne základné formálne veci, hnevá sa Draxler na vládu
Ministerstvo financií sa otriasa v základoch. Kvôli teroru Matovičovej úradníčky odchádzajú kľúčoví ľudia. Exminister školstva Juraj Draxler hovorí, že "oni" úplne kašlú na základné formálne veci. Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik