Fico: Lipšic je matkou všetkých udavačov! Epremiér chce zvolať veľvyslancov EÚ a žiada demisiu vlády!
24 | 05 | 2021 I René Skalný

Exremiér tvrdí, že systém udávania kajúcnikmi vytvára "zločinecký režim, ktorý by nedali dokopy ani Gestapo spolu s ŠtB". Robert Fico upozorňuje, že túto prax zaviedol špeciálny prokurátor Daniel Lipšic. Líder Smeru zvažuje zvolanie veľvyslancov EÚ, ako aj vyvodenie ústavno-právnej zodpovednosti voči najvyšším predstaviteľom štátu.


Portál Extraplus informuje: "Smer-SD zvolal netradične tlačovú besedu v nedeľu priamo v straníckej centrále. Témou bola urgentná výzva na konanie, pretože podľa slov lídra strany Smer-SD Roberta Fica bývalému šéfovi SIS Vladimírovi Pčolinskému a bývalému šéfovi NAKA Branislavovi Zurianovi hrozí osud Milana Lučanského."

Fico tvrdí, že je potrebné urobiť mimoriadne opatrenia, aby ich nepostihol podobný osud ako generála Lučanského. „Existoval a existuje systém likvidácie opozície, pretože to je pre súčasnú koalíciu jediné, čo zaberá na voličov koalície," uviedol Fico

Kauza Makó: Prevoz súkromným lietadlom, milióny v Dubaji - aj tak vyzerá život kajúcnika!
Donedávna vysokopostavený štátny úradník Makó mal spolu s ďalšími pravidelne vyvážať milióny eur za hranice. A to dokonca vo veľkom štýle; súkromným lietadlom a priamo do Dubajskej banky. Aby to nestačilo, z exotickej destinácie ho vraj štátne... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | René Skalný

Systém udavačov

Podľa neho "vymysleli si systém udavačov, kajúcnikov, ktorý im začal perfektne fungovať. Sľúbili im, že ak budú udávať iných, tak sa vyhnú trestom za svoje kriminálne konanie. Makó, Slobodník a Beňo sú najväčší udavači. Vďaka týmto udavačom sme sa dozvedeli, že Igor Matovič mal čulé vzťahy s Makóm. Udavači údajne dostávajú pokyny, čo majú hovoriť a pokyny idú priamo cez vyšetrovateľa Jána Čurillu."
Scenár píše NAKA

Podľa Fica si udavači vymýšľali zväčša to, čo im podsunula NAKA. Toto, čo sa tu deje je podľa lídra Smeru zločinecký režim, ktorý by nedali dokopy ani Gestapo spolu s ŠtB. Lipšic je matkou všetkých udavačov. Dnes čelíme nevídanému zneužívaniu štátnej moci najvyššími predstaviteľmi štátu.

Robil Matovič dohody s Makóom alebo to bolo naopak? Dag Daniš prináša veľký profil kajúcnika
"Ľudovít Makó sa nikdy nepovažoval za pešiaka, ale za hráča. Hoci nie vždy na to mal. Makó udal každého, na koho si spomenul. Výmenou za očakávané zníženie trestu a prepustenie z väzby (to druhé sa mu podarilo, je stíhaný na slobode). Ako to bolo... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | René Skalný

Stretnutie v SIS

„Smer-SD zvoláva mimoriadnu schôdzu NR SR, kde predvolá predsedu vlády, aby poslancov NR SR, ktorým je podriadený, zodpovedal na otázky ohľadom utajeného stretnutia na pôde SIS, ktoré sa jednoducho nemalo konať na pôde SIS.

Prezidentka Čaputová zlyhala, pretože tam nemala, čo robiť, ak chceli zrealizovať stretnutie, tak sa malo konať buď na pôde NR SR alebo na pôde Úradu vlády SR“, uviedol Robert Fico."
Ohrozenie demokracie

"Ako uviedol Robert Fico, Smer-SD zvažuje zvolanie veľvyslancov EÚ, pretože na Slovensku je ohrozená demokracia a právny štát. To, čo sa deje v našom štáte, je na demisiu vlády a môžu si len gratulovať, ak pôjde len o zbavenie funkcií, pretože tu musí prísť aj trestnoprávna zodpovednosť!" Uzatvára článok týždenníka Extraplus.

VIDEO: Ako sa v r. 2018 u Hríba naplánoval štátny prevrat - a ako sme na to už všetci zabudli...
Pod lampou býva najväčšia tma. Čaputová, Lipšic, Remišová, či Nicholsonová by o tom vedeli rozprávať svoje. Nie je tomu totiž tak dávno, čo si spomínané "osobnosti" rozdeľovali republiku rovnomennom v klube aktivistického novinára Štefana Hríba. A... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | René Skalný