Blaha: Za normálnych okolností už mali putovať Heger s Matovičom rovno do väzby
24 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko sa v zmieta v situácii, aká tu nebola už poriadne dávno. Ak vôbec niekedy. V problémoch sa totiž ocitli najvyšší funkcionári NAKA, ktorí iba pred pár dňami odišli na vlastnú žiadosť do civilu. „Horúcim“ udalostiam sa venuje aj podpredseda opozičného Smeru-SDS Ľuboš Blaha.


Blaha má najväčšiu obavu o exriaditeľa NAKA Branislava Zuriana. Zrejme aj preto, že si bol veľmi blízky s Milanom Lučanským, ktorého nazýval bratom. Podpredseda Smeru sa však v statuse zameriava aj na iné prazvláštne veci, ktoré sa u nás v posledných dňoch udiali.
Vyzerá to tak, že OĽaNO je súčasťou akejsi šialenej chobotnice

„Matovič priznal, že sa stretával s kajúcnikmi Makóom aj Slobodníkom. Čiže žiadna konšpirácia Smeru, ale čistá pravda. A je tu seriózne podozrenie, že obaja kajúcnici sú iba jeho nastrčené figúrky, ktorými likviduje opozíciu. Je tu tiež seriózne podozrenie, že vďaka takýmto Matovičovým figúrkam sa vláda zbavila aj Milana Lučanského. Tu už sa nebavíme o fazuľkách, tu už ide o život a o smrť,“ píše Blaha.

Prízvukuje, že z najvyšších poschodí NAKA uniklo, že Matovič je aktérom štátnej korupcie a chcel podplatiť 20 miliónmi tajnú službu, aby tam dostal svojho agenta Makóa. „To máme fakt mlčať?“ pýta sa aj v spojitosti s tým, že Zurian dokonca spomína vydieranie premiéra Hegera, ktorého človek z Tiposu je vraj namočený do podvodov s DPH. „Vyzerá to tak, že OĽaNO je súčasťou šialenej chobotnice,“ konštatuje podpredseda Smeru.

Zurianovi ide o život a azyl je jeho jediná šanca, ako prežiť, tvrdí konšpiračne Blaha
Situácia na Slovensku je podľa predstaviteľov Smeru-SDS viac ako zložitá. Udavači tu udávajú smer koho má NAKA zadržať, a tak si nie je nikto svojím osudom vopred istý. Ľuboš Blaha upozorňuje na to, že po návrate na rodnú zem čakajú krušné chvíle... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Blaha je presvedčený, že po týchto prevaleniach by za normálnych okolností mali putovať Heger s Matovičom do väzby. „Tak sa to predsa najnovšie robí, keď niečo povie nejaký kajúcnik. Namiesto toho do bytu Zuriana vpálili kukláči a ešte predtým v pivnici SIS zasadla Konšpiračná Desina, aby riešila ´ovplyvňovanie vyšetrovania . Čudné, že?“ pýta sa Ľuboš Blaha. Podľa neho už odrazu neplatí „padni, komu padni“,  odrazu sa nevyšetruje Matovič, odrazu sa prenasleduje ten, kto ho udal. Zurian.

Zurianovi hrozí väzba a mučenie, rovnako ako v prípade Milana Lučanského, myslí si Blaha
Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha sa zrejme stáva konšpirátorom a poslom zlých správ. Myslieť si to môže každý, kto si prečíta jeho najnovší status, v ktorom sa zamýšľa nad tým, či náhodou nečaká Branislava Zuriana rovnaký osud ako Milana... Čítať ďalej
23 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia vidia, čo napáchali so štátom a kto za Slovákov skutočne bojuje

Blaha je presvedčený, že sa kúsok po kúsku valí dole Matovičova propaganda o boji s mafiou. V skutočnosti tu však vraj najviac pripomína mafiu práve OĽaNO. „U Mičovského práve zbalili jeho nominantku na čele Slovenského pozemkového fondu. Mala strážiť korupciu a teraz je z nej sama obvinená. Rozkošné. Jánom Kuciakom sa oháňajú v každej druhej vete, ale nepovedia, že Kuciak písal články o špinavých peniazoch pre Lipšicovu stranu, ktoré vzišli z machinácií z eurofondami. V kauze, o ktorej písal Kuciak, figuruje meno bývalého funkcionára Lipšicovej strany Nova. Istý Škola. A viete, čo robí tento pánko teraz? Asistenta poslankyne Za ľudí Viery Leščákovej. Takto by to Ján určite chcel,“ píše s nádychom čierneho humoru podpredseda Smeru.

Dodáva, že ESET, ktorý cez svojich majiteľov veselo financoval všetky možné liberálne mimovládky, médiá aj politikov, spoluvlastní aj chlapík, ktorý sa stretával s Kočnerom a ťahal z neho informácie. „To nevymyslíš, to je to ich slušné Slovensko.“



Výsledkom tohto celého je, podľa Blahu, rozklad štátu. „Od rána do večera klamali ľudí a teraz sa im to všetko vracia ako bumerang. Celú svoju politiku vystavali na nenávisti voči Smeru, potom prevzali moc a rozložili štát. OĽaNO padlo od volieb o veselých 16 percent, kým Smer od novembra 2020 narástol dvojnásobne z 6,3 percenta na súčasných takmer 12 percent. Lebo ľudia vidia, čo napáchali s týmto štátom. A vidia, kto za Slovákov skutočne bojuje,“ konštatuje Blana.

„Hrali sa na bojovníkov proti mafii, pritom sami sa správajú horšie ako mexický kartel. Vyžeňme ich od válovov skôr, než úplne zničia Slovensko. Skôr, než zomrú ďalší ľudia. Generála už zasamovraždili. Ten pán napravo ešte žije,“ končí bojovne status podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.

"Čo je toto za šialenú chobotnicu? Čo sú toto za mafiánske praktiky?" pýta sa Blaha
Zvláštne dianie okolo Slovenskej informačnej služby (SIS), prirodzene, nemohlo uniknúť ani opozičnému Smeru-SD, ktorého podpredseda Ľuboš Blaha v statuse zareagoval na tajnú schôdzku našich najmocnejších politikov. Stretnutie, aké tu ešte nikdy... Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik