Zurianovi ide o život a azyl je jeho jediná šanca, ako prežiť, tvrdí konšpiračne Blaha
23 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Situácia na Slovensku je podľa predstaviteľov Smeru-SDS viac ako zložitá. Udavači tu udávajú smer koho má NAKA zadržať, a tak si nie je nikto svojím osudom vopred istý. Ľuboš Blaha upozorňuje na to, že po návrate na rodnú zem čakajú krušné chvíle aj exriaditeľa NAKA Branislava Zuriana.


Igor Matovič je pre Smer-SDS ako červené súkno pre býka, no platí to aj opačne, a tak teraz najužšie vedenie opozičnej strany vyťahuje na šéfa OĽaNO zbrane naozaj ťažkého kalibru. Ľuboš Blaha v statuse ukazuje na Matoviča ako na akéhosi šéfa „likvidačného“ komanda na ľudí, ktorých sa potrebuje zbaviť, pričom úspešne mu v tom sekunduje aj Daniel Lipšic.
Toto je systém štátneho teroru, kolaps štátu aj kolaps práva. Sme späť v stredoveku

Blaha hneď v úvode statusu ľuďom pripomína, že je síce nedeľa, no štát je v totálnom rozklade, a tak nie je čas na oddych. „Rok sa tu zabávali na operáciách Judáš či Búrka. Milana Lučanského to stálo život. A teraz sa ukázalo, že všetko bola len jedna veľká krvavá Operácia Matovič,“ konštatuje v úvode statusu podpredseda Smeru-SDS a dodáva, že sa ukázalo, že Matovič tu cez svojich udavačov vytvoril orwellovský systém likvidácie opozície. „Toto je návrat gestapa - a je choré, že to prikrýva aj prezidentka Čaputová,“ zaťahuje do svojich tvrdení aj hlavu štátu. „Každý deň sa dostane von nová informácia, že udavači ako Makó či Slobodník sú nastrčení ľudia Igora Matoviča. A áno, ako povedal Robert Fico - Lipšic je matkou všetkých udavačov. Toto je chobotnica, akú by aj Cosa Nostra závidela,“ pridáva konšpirátor Blaha, ktorý si myslí, že Branislavovi Zurianovi ide o život.



„Ak sa vráti na Slovensko, hrozí mu osud Milana Lučanského. Azyl je jeho jediná šanca, ako prežiť. Milý pán Zurian, prosím, ak skončíte vo väzbe, pozor na oči. A nikdy si nepýtajte teplákovú bundu. Dnes sú akože-samovraždy v móde,“ operuje čiernym humorom Blaha. „Všimnite si, že po výpovediach Matovičových agentov idú nevinní ľudia ako Milan Lučanský okamžite do väzby, no keď Zurian obviní Matoviča či Hegera zo štátnej korupcie, tak nič - ako to, že Matovič s Hegerom ešte nesedia vo väzbe?“ pýta sa podpredseda Smeru-SDS a vzápätí tvrdí, že do celého tohto krvavého systému sa nechala zatiahnuť aj prezidentka Čaputová. „Jej škandalózna účasť v pivnici SIS je čistá fraška. V normálnej demokracii by už nasledoval - impeachment. Toto je systém štátneho teroru. Kolaps štátu, kolaps práva. Sme späť v stredoveku,“ konštatuje v samom závere Ľuboš Blaha, a preto vraj musia bojovať. A to každý deň!

Belousovová: Zurian vie veľa aj o Matovičovi a Hegerovi. Boja sa mocní pravdy?
Neuveriteľný zásah inšpekcie NAKA u exšéfa NAKA Branislava Zuriana šokoval Slovensko. Expolitička Anna Belousovová v ňom vidí aj niečo iné. Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik