Virológ Bossche varuje pred masovým očkovaním proti koronavírusu
23 | 05 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Oveľa infekčnejšie varianty vírusov sa zintenzívnia. Zaplatíme vysokú cenu za masovú očkovaciu kampaň proti koronavírusu, tvrdí virológ Geert Vanden Bossche. Vyzýva WHO, aby zastavila očkovacie kampane, píše epochtimes.de.



Globálna katastrofa epických rozmerov

Jeden z popredných známych virológov Geert Vanden Bossche, pracoval počas svojej praxe v oblasti výskumu infekcií a vývoja vakcín. Bossche patrí medzi zástancov vakcín a pôsobil v minulosti ako védúci pracovník farmaceutických spoločností Novartis či GlaxoSmithKline. Na svojom profile LinkedIn, kde má viac ako 500 referencií známych veccov uvádza, že pracoval aj pre organizáciu GAVI (Global Allianze for Vaccines and Immunisation) ako aj pre nadáciu Billa & Melindy Gatesových.


Geert Vanden Bossche najnovšie však prichádza s varovaním, že masové očkovacie kampane proti koronavírusu môžu vyvolať  globálnu katastrofa epických rozmerov.


Kto riadi samotestovanie, riadi aj pandémiu (Tim Sumpf)
Komentár Tima Sumpfa (The Epoch Times) Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Odborník sa preto v tejto súvislosti obrátil listom na Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO). Bossche je znepokojený súčasnými vakcinačnými opatreniami a naliehavo žiada Organizáciu Spojených národov, aby okamžite zastavila všetky vakcinačné kampane proti koronavírusu na celom svete. Ak sa tak nestane, oveľa infekčnejšie mutácie vírusov sa  zintenzívnia a v konečnom dôsledku spôsobia masové úmrtia.


V liste píše: „Nie som odporca vakcín. Ako vedec sa zvyčajne neodvolávam na takúto platformu, aby som zaujal stanovisko k témam súvisiacim s vakcínami. Ako angažovaný virológ a odborník na vakcíny robím teraz výnimku.“



Vírus bude nákazlivejší a odolnejší voči vakcínam

Bossche zdôrazňuje, že nechce kritizovať vakcíny ako také, pretože ich vyvinuli jednoducho „brilantní“ ľudia. Tvrdí však, že správnu vakcínu treba používať na správnom mieste, a nie v ohnisku pandémie masovo na miliónoch ľudí. Vírus bude ešte nákazlivejší a zvýši sa jeho odolnosť voči vakcínam. Nevyspytateľné sú podľa neho najmä jeho ďalšie mutácie. 


Viac sa tejto problematike venuje švajčiarsky portál Der Higgs v príspevku s názvom: "Koniec sveta podľa Geerta Vandena Bosscheho"


Popierači korony v Rumunsku: „Stop očkovacej genocíde!“ (Cristian Stefanescu)
Komentár Cristiana Stefanescua (Deutsche Welle) Čítať ďalej
21 | 05 | 2021 | Ingrid Vrabcová