Protikorupčný image tejto vlády je definitívne v troskách. Komu tečie do topánok? Igimu?
23 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko sa začína zmietať v podobnom „chaose“ ako za čias vlády Vladimíra Mečiara. Tajné stretnutia elitnej 10-tky či pokus o zadržanie a zatknutie exšéfa NAKA to iba potvrdzujú. Zaujímavo to vystihuje aj facebookový profil Matovičov cirkus.


Zdá sa vám, že v poslednom čase tu máme akosi priveľa náhod? Že kajúcnici, ktorí mali sedieť dlhé roky za mrežami, ukazujú najmä na tých, ktorí sú istým ľuďom nepohodlní výmenou za svoju slobodu? Prečo idú po Zurianovi, ktorý bol šéfom elitnej NAKA a jeho podriadení mali výsledky? Profil Matovičov cirkus vo svojom statuse čo-to naznačuje. A veru nemusí byť ďaleko od pravdy.

„Pán Zurian, máte náš rešpekt,“ píše sa hneď v úvode statusu a jeho správca dodáva, že to celé vyzerá tak, že „protikorupčný“ image tejto vlády je definitívne v troskách. A zasadnutie 10-tky najvplyvnejších ľudí z vlády, prokuratúra a polície to iba dosvedčuje. „Panické stretnutie mocných v SIS potvrdzuje, že nejde o fazuľky, ale že niekomu zo súčasných tu tečie do topánok... Žeby Igimu...?“ končí svoj krátky status Matovičov cirkus. Najbližšie dni ukážu, či je Slovensko ešte právny a demokratický štát, alebo sa topiaci už začínajú chytať aj tej povestnej slamky. Branislav Zurian, s tým čo vie, však tou slamkou rozhodne nie je, a tak je možné, že tí, komu začína tiecť do topánok ju potrebujú zlomiť.



Belousovová: Zurian vie veľa aj o Matovičovi a Hegerovi. Boja sa mocní pravdy?
Neuveriteľný zásah inšpekcie NAKA u exšéfa NAKA Branislava Zuriana šokoval Slovensko. Expolitička Anna Belousovová v ňom vidí aj niečo iné. Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik