Zajac o porade v SIS: Chystajú sa zavrieť nejakého významného politika? V pondelok sa dozvieme...
22 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalý minister zdravotníctva Rudolf Zajac sa rozpísal na sociálnej sieti. A na margo stretnutia za zatvorenými dverami v SIS sa jednoznačný názor. "Do pondelka už budeme vedieť všetko, aj keď sme tam neboli," myslí si exminister.


"Desať najmocnejších sa uchýlilo niekde do SISky, aby v nejakej miestnosti kde nemohli byť odpočúvaní, prerokovali nejaké bezpečnostné rizika. Aké, nevieme. Ale keďže ich bolo desať a v SISke, tak odhadujem, že najneskôr v pondelok už budeme všetko vedieť," uvažuje Zajac.

Podľa neho je vcelku jedno o čo mohlo ísť, pretože ak sa chystajú zavrieť nejakého významného politika, nech tak urobia bez akejkoľvek porady. Stále všetci tvrdia, že padni komu padni.

"Ak sme ohrození nejakou vonkajšou mocou, nech to povedia, aby sme vedeli koho sa báť," vyzýva exminister. No ak vnútornou mocou, podľa Zajaca vzhľadom na "vybucharovanie dverí nie len v Poprade sa treba zamyslieť, či náhodou nejde o zmenu obsahu hesla". Polícia by podľa neho mala používať namiesto hesla máme voľné ruky, heslo máme v nich buchare.

Vláda a jej inštitúcie od vlaňajších volieb informujú iba o tom, o čom sa im chce informovať
Moc v Slovenskej republike, reprezentovaná vládou a jej úradníkmi dlhodobo ignoruje mnohé otázky verejnosti, kladené jej médiami. Najmä v období pandémie, ohrozenia obyvateľstva a množstva núdzových nariadení je to neobvykle arogantná... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Ivan Brožík


Zajac si dokonca aj zavtipkoval, keď napísal, že "vtip, že najväčšia hlúposť na svete je sa milovať v posteli postojačky, je prekonaný v časti najväčšia hlúposť. Nie len pôsobením Krajčiho a Matoviča počas pandémie, ale aj tým schovávaním sa do nejakej špeciálnej miestnosti SIS a myslení si, že nie sú odpočúvaní. To nech hovoria tomu, kto seno žerie."

"To by znamenalo, že SIS musí vrátiť tých 500 mega EUR ročne na svoju prevádzku. A ja verím, že do pondelka už budeme vedieť všetko, aj keď sme tam neboli," uzatvára Zajac.

"To sa ako fakt ideme všetci tváriť, že sa tajným stretnutím vlastne nič nestalo?" pýta sa Blaha
Nečakané a najmä tajné stretnutie našich najmocnejších politikov spolu s dvomi šéfmi prokuratúry a novým riaditeľom SIS prekvapilo mnohých. Najmä politikov z radov opozície, ktorá tvrdí, že ide o ohrozenie demokracie u nás. To, čo sa udialo sa... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik