ODHALENIE: Marcel Forgáč priznal, že sa rozvádza!
22 | 05 | 2021 I Gabriel Matta

Ohromné prekvapenie! Známy slovenský moderátor Marcel Forgáč (49) pre portál Pluska potvrdil, že sa rozvádza! So svojou manželkou Adrianou boli považovaní za šťastný a harmonický pár. Čo sa stalo, že im to takto krachlo?


Marcel Forgáč už roky zabáva nie len divákov televízie ale najmä poslucháčov Fun Rádia. Na obrazovkách či vo vysielaní rádia pôsobí bezstarostne a srší humorom. V súkromí to ale pravdepodobne vôbec nie je až také bezstarostné. Moderátor totiž Pluske potvrdil, že momentálne prechádza ťažkým obdobím. V jeho manželstve to vraj už dlhšie poriadne škrípe.

Forgáč sa so svojou manželkou Adrianou spoznal ešte počas vysokej školy na lyžiarskom zájazde. Spolu s dvomi synmi, starším Markom a mladším Adamom, žili v krásnom dome v Miloslavove, len kúsok od Bratislavy. Po toľkých rokoch v spoločnom manželstve by už asi nikoho nenapadlo, že sa to takto skončí.

Český riaditeľ orchestra falšoval podpis Mekyho Žbirku: Neuveríte, prečo to robil!
19 | 05 | 2021 | Tibor Sipos


A predsa. „Už 15 mesiacov sme od seba. Rozvádzame sa,” povedal portálu Pluska moderátor Forgáč. Priznal aj to, že sa tak „Rozhodla manželka,” Čo bolo dôvodom sa však presne nepodarilo zistiť. „Žiadne veci sa nedejú zo dňa na deň. Skrátka sa uzavrel nejaký životný príbeh a myslím si, že sme vzájomne naplnili svoje príbehy,” vysvetlil Forgáč, na ktorého hlase podľa Plusky bolo cítiť, že ho celá táto situácia veľmi trápi.

„Zatiaľ bývame každý v jednom dome a asi to tak aj ostane. Viete, my si nehádžeme smradľavé bomby cez plot a ani mŕtve mačky. Čas je mocný čarodej. Obaja sa snažíme čo najkorektnejšie pracovať na výchove synov. Deti nie sú malé a mama neodišla do Štokholmu. Je vlastne cez ulicu, tak kedykoľvek môžu byť spolu. Obrazne to poviem, je v južnom krídle rodinného sídla. Každý má nejaké tie zákutia duše. Podľa mňa treba počkať, ako to bude. Aj manželka je nejakým spôsobom zranená. Chce to čas. Verím, že to celé bude časom lepšie,” dodal Pluske.

Kuly chce spojiť pôvodnú zostavu Desmodu: Bol rozpad iba marketingový ťah?
19 | 05 | 2021 | Tibor Sipos