Župan Droba nadáva do "dezolátov" ľuďom, ktorí pochybujú o vakcínach!
21 | 05 | 2021 I René Skalný

"Mrte dezolátov sa tu vyrojilo. Fakt sa pýtam, kde to žijeme. Len dúfam, že z tých antivaxerov, čo sa tu ozývajú, nikto nenakazí zodpovedného človeka.“ Aj takýmto neprimeraným slovníkom reaguje predseda bratislavského kraja - Juraj Droba na ľudí, ktorí pochybujú o očkovaní. 


Ako informuje web bratislava.dnes.24.sk: "Juraj Droba investuje ako bratislavský župan veľa energie do toho, aby sa čo najviac ľudí mohlo dať zaočkovať v župnom vakcinačnom centre a aby o tom dostali aj patričné potvrdenie.

Na Facebooku oznámil, že od soboty už budú očkovanci dostávať jednotné certifikáty. Následná debata však zaskočila nielen jeho."

Očkovacie pasy sú iba vernostné karty marketingu s vakcínami
Načo sú nám očkovacie pasy, keď sme očkovaní? Kto ich vlastne potrebuje? Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič


Vakcináciu nemožno spochybňovať

Ako sa ďalej uvádza v texte- "Pod jeho statusom sa však vyrojilo veľa odporcov očkovania, ktorých príspevky vyprovokovali Juraja Drobu k reakcii." píše redakcia s tým, že v komentátoch pod politikovým statusom sa objavili názory odmietajúce očkovanie s tým, že vakcínam nedôverujú, či majú strach.

„Mrte dezolátov sa tu vyrojilo. Fakt sa pýtam, kde to žijeme. Len dúfam, že z tých antivaxerov, čo sa tu ozývajú, nikto nenakazí zodpovedného človeka,“ zareagoval na to v diskusii Juraj Droba.

Slovník "štvrtej cenovej"

Výraz „dezoláti“ však veľa ľudí pobúril a dali to patrične najavo. „Armádu na nich poslať, čo si to hlúpa dezolátna slovač dovoľuje neposlúchať vás, volenú vrchnosť,“ ironicky napísal jeden diskutujúci.

„Aj my, čo nie sme zaočkovaní, sme zodpovední,“ uviedla jedna z komentujúcich. „To ma teší. Ale keď na vás príde rad, zvážte to očkovanie,“ odpísal jej J. Droba.

V Izraeli prudko rastie úmrtnosť po očkovaní Pfizerom. "Je to nový holokaust," tvrdia odborníci
Izrael veľmi rýchlo zaočkoval najvyššie percento svojej populácie experimentálnymi vakcínami proti Covidu. Izraelská vláda totiž uzavrela dohodu so spoločnosťou Pfizer o zabezpečení miliónov dávok ich vakcín. A počet úmrtí po očkovaní rapídne... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Diana Zaťková


Zodpovedný Droba?

Je zarážajúce, že o zodpovednosti hovorí politik, ktorý bol len nedávno pristihnutý, ako porušuje protipandemické opatrenia a v kolektíve ďalších ľudí si užíva bratislavský nočný život. Pripomíname, že na rozdiel od svojich parlamentných kolegov, Droba vtedy odmieto odstúpiť z funkcie.

"Po niekoľkých hodinách pribudlo pod Drobovým statusom toľkom negatívnych a agresívnych komentárov, že bratislavký župan musel ešte raz reagovať a pohrozil radikálnym antivaxerom, že ich zablokuje:

Status zmazal

„Veľmi ma mrzí, že niektorí z vás, ktorí ste proti očkovaniu, píšete veľmi agresívne komentáre. Prirovnávať očkovacie pasy k noseniu Dávidovej hviezdy a podobne je za čiarou.

V prípade hrubých vulgarizmov a prejavov rasizmu budem musieť diskutujúcich blokovať. Som za otvorenú diskusiu, ale buďme k sebe slušní a rešpektujme názor iných. Táto téma sa týka bezprostredne ochrany zdravia a života, rešpektujme jej vážnosť.“ Uzatvára portál bratislava.dnes.24.sk.

Šeliga, Žitňanská, Droba v noci v klube aj napriek zákazu vychádzania. Navyše v podniku konšpirátora Hríba
Za ľudí si zjavne pomýlilo názov. Čo tak Nad ľudí? Sedieť v čase zákazu vychádzania v bare, ktorý mal byť zavretý. To si môžu dovoliť naozaj iba nadľudia. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ivan Brožík