Banáš zdieľal prejav rakúskej poslankyne, ktorá varuje pred očkovacou totalitou (VIDEO)
21 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Jozef Banáš zdieľal na sociálnej sieti video z vystúpenia rakúskej poslankyne Dagmar Belakowitsch, zodpovednej v klube FPO za zdravotníctvo.


Prepis vystúpenia:
Sloboda je bezpodmienečná, segregácia neprípustná

Opojenie rakúskej vlády mocou nepozná hraníc. Ale sloboda je od nás neoddeliteľná. Sloboda a základné práva, to má mať každý. A to bez toho, aby si najprv musel nechať pichnúť vakcínu a až tak získal slobodu, ktorá mu prináleží aj bez nej. Lebo inak toto žiadna sloboda nie je.

A to, čo sa tu deje, je delenie obyvateľov na poslušných, na tých akože dobrých, na tých, ktorí sa spoločensky prispôsobia, tých, ktorí sa nechajú zaočkovať a na tých zlých, ktorí to nechcú urobiť, pretože kladú kritické otázky, či má očkovanie vôbec zmysel. Či vynaložené náklady na očkovanie vôbec stoja za to. To sú tí zlí. Tí budú zbavení slobody, budú vylúčení zo spoločenského života

S tým zeleným očkovacím pasom rozdeľujete ľudí na dobrých a zlých. A robíte to nech to stojí, čo to stojí, na úkor zdravia ľudí.

The Telegraph: Vedci priznali, že používanie metódy šírenia strachu z ochorenia Covid-19 bolo totalitné
Na verejnosť začínajú prenikať informácie, ako sa pandemická situácia zneužíva proti obyvateľstvu. Britský The Telegraph sprostredkoval vyjadrenie vedcov, britskej obdoby našej pandemickej komisie. Vedci priznali, že pomáhali šíriť strach z nákazy... Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Petra Demková

Očkovanie až na prvom mieste

A už sa budú očkovať aj tehotné ženy. A to bez toho, aby sa vedelo, aké dlhodobé škody to môže napáchať. Toto všetko akceptujete. Vám je zdravie ľudí ukradnuté, hlavne aby ste presadili váš program očkovania. A je to zjavné aj na tom, že zelený očkovací pas dostanú ľudia už po prvej očkovacej dávke!

Po jednej dávke máte len veľmi malú ochranu a úplnú ochranu nemáte ani po oboch dávkach. Ešte dnes sa nevie, či je človek po očkovaní infekčný alebo nie. A objavuje sa stále viac prípadov ochorení aj po zaočkovaní.

Na druhej strane vás vôbec nezaujíma, akú protilátkovú imunitu majú vyliečení ľudia. A pritom vedecké štúdie dokazujú, že protilátková imunita pretrvá minimálne rok. A potom tu máme ešte T-bunkovú imunitu. Ale to všetko vás vôbec nezaujíma. Nestaráte sa, či sú ľudia v bezpečí. Zaujíma vás len presadenie očkovania.

Sedem krokov od pandémie k totalitarizmu (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
01 | 05 | 2020 | Zuzana Perželová

Ruky preč od našich detí!

S vašim nátlakom idete až tak ďaleko, že ani deti pre vás nie sú posvätné. Kancelár kľudne prehlási, že na jeseň môžeme začať očkovať deti mladšie ako 12 rokov. V ako svete to žijeme? Naše deti nebudú v žiadnom prípade pokusnými králikmi!

A čo sa bude diať, keď sa rodičia budú očkovaniu brániť? Nepustíte ich deti na lyžiarske zájazdy? Alebo nebudú môcť chodiť do školy? Alebo si budú musieť každý deň robiť korona test? Budú v triedach stigmatizované, lebo nebudú zaočkované?

Niečo vám ešte poviem: Náš odpor ešte pocítite, pretože nebudete robiť experimenty na našich deťoch! Môžete si byť istí, že väčšina Rakúska také očkovanie nechce. Zdravie našich ľudí je nediskutovateľné.

Nebudete ničiť zdravie ľudí očkovaním, ktorého účinnosť nepoznáme, ktorého dlhodobé následky nepoznáme, ktoré nás nechráni pred infekciou a hlavne nechráni tých ostatných a ktoré neprinesie kolektívnu imunitu.

Prestaňte ľudí vodiť za nos!

Celé video si môžete pozrieť TU

Ako vyvolala rusofóbia prvú svetovú vojnu (Jozef Banáš)
Reportáž Jozefa Banáša, ktorú uverejnil na svojej webovej stránke Jozef Banáš ešte 10. júla 2019 Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Prevzatý článok