Nahnevaná Belousovová: Pre bieloruskú opozíciu sa peniaze našli, pre našich ľudí musíme robiť zbierku!
19 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko je krajinou anomálií. Minister Korčok venoval 700 tisíc eur bieloruskej opozícii a prezidentka Čaputová pritom organizuje zbierku pre našich ľudí, ktorých postihla živelná pohroma. A práve toto kritizuje nahnevaná Anna Belousovová.


V posledných dňoch Slovensko sužujú dažde a s ním spojené živelné pohromy. Najväčšie škody napáchala voda v Rudne nad Hronom. Na pomoc tamojším ľuďom vyhlásila prezidentka Čaputová verejnú zbierku. Belousovová v statuse kritizuje, že kým pre našich ľudí vyhlasujeme zbierku, minister zahraničných vecí pošle bez problémov 700 tisíc eur bieloruskej opozícii.

„Na podporu opozície v Bielorusku, t. j. na zasahovanie do vnútorných záležitostí cudzieho štátu, Korčok venoval 700 tisíc eur. Bez toho, aby sa niekoho pýtal, rozdával naše peniaze. Pre ľudí postihnutých živelnou pohromou ide prezidentka organizovať zbierku,“ píše šéfka strany Právo a Spravodlivosť.

Podľa nej to bolo treba urobiť opačne. „Zbierku mala organizovať pre bieloruskú opozíciu a 700 tisíc by bolo pre tých, čo to teraz potrebujú. Mimochodom, len pred pár dňami venoval Matovič americkému US Steel miliardu,“ púšťa sa Belousovová do ďalšej kritiky, tentoraz ministra financií.



„Takže peniaze sa v špajzi musia nájsť aj pre vlastných ľudí,“ zdôraznila na záver statusu Anna Belousovová.

Belousovová: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby len chodili do práce a nič nechytali a nerobili
Súčasná koalícia vôbec nemusí chodiť ďaleko na to, aby v očiach opozície niečo pokazila. Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť, jej už nie raz vyčítala mnohé jej lapsusy či prešľapy a konkrétna vo svojej kritike je aj... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik