Mažgút zo Smeru spustil tipovaciu hra pre Slovensko. Kto najbližšie navštívi prezidentku s demisiou?
19 | 05 | 2021 I Ivan Brožík
"Igor je späť vo forme. Trvalo to asi dva mesiace a I. Matovič opäť zacítil potrebu vykopať vojnovú sekeru a zaútočiť na svojho koaličneho kolegu - toho, ktorý robí hnusnú neoliberálnu politiku." Citát Ján Mažgút - SMER-SD.

Tipovanie spustil na sociálnej sieti politik a hovorca Smeru Ján Mažgút.

Mažgút: Igor, ščúl ne si na školskej exkurzii v múzeu Madame Tussaud, ale v prezidentskom paláci!
Návšteva u prezidentky si vyžaduje dodržiavanie istého protokolu. No to, čo u Zuzany Čaputovej predviedol Igor Matovič sa nedá nazvať inak ako škandál. Premiérove "šaškovanie" náležite okomentoval vo svojom statuse aj hovorca Smeru-SD Ján... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Reprofoto status FB (@Ján Mažgút)

Divoká koalička

"Z kuloárov uniklo, že Igorovmu útoku predchádzala pondelková koaličná rada, na ktorej sa prítomní dohádali ako (psi, piktogramy - pozn. red. HD). Na to okamžite reagoval aj Boris Kollár. Ako prvý medzi rovnými rozhodol a prerušil rokovanie parlamentu na celý jeden týždeň." Vykresľuje situáciu vo "vzťahoch" koalície Ján Mažgút.
Vyhranený názor submisívneho "premiéra"

"Ešteže nás Eduard Heger z terénu upokojil vyjadrením hodným kazateľa: "Prerušenie schôdze, ak to má pomôcť upokojeniu situácie, určite je to dobrý krok."
Kto bude prvý?

Ján Mažgút ďalej kladie otázku: "A tak ja už len čakám, kto budúci týždeň zavíta do prezidentského paláca s demisiou ako prvý⁉️ Sulík kvôli Matovičovi a jeho sekere 3,5 miliárd eur v rozpočte alebo Krajniak kvôli Kolíkovej a jej neoblomnému postoju ku kolúznej väzbe?"
Už je to fakt nudné divadlo

"Tak či onak, posledné skúsenosti skôr naznačujú, že si opäť len vymenia stoličky a miesta na rokovaní vlády a my všetci - ľudia milión - budeme čakať na ďalšiu koaličnú krízu. Koľkú v poradí!?"
Nie bezvýznamné post scriptum

"P. S.: Minister financií Matovič sa aspoň chvíľu cítil dôležitý. Dovolil si zaujať dočasne uvoľnené miesto a urobil si tlačovku na úrade vlády. To asi preto, že Edo nebol doma. Po spŕške kritiky a inšpirácii priamo od najsilnejšej opozičnej strany sa totiž nakoniec rozhýbal a ako dizajnovaný premiér vycestoval do vodou zaliatej obce Rudno nad Hronom. Ešte niekto pochybuje o tom, kto je skutočný predseda vlády?" Končí svoj status ďalšou otázkou Ján Mažgút.

(Medzititulky red. HD.)

Ján Mažgút: Toto je Edo. Edo vie čítať. Aj tak nebuď ako Edo!
"Toto je Edo. Edo vie čítať to, čo mu napíšu na papier. Nebuď ako Edo, maj svoj názor." Citát Ján Mažgút. Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Ivan Brožík