Pavol Slota: "SNS je s Dankom odsúdená na preferencie na úrovni plnotučného mlieka!"
17 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Meno Slota netreba azda nikomu na Slovensku špeciálne predstavovať. Každý si hneď predstaví Jána Slotu, expredsedu národniarov, ktorý bol všeobecne známy svojimi vyjadreniami aj excesmi. Bavilo sa na nich celé Slovensko. Teraz sa do politiky hotuje aj jeho syn.


Jána Slotu z jeho milovanej SNS doslova vyobcovali a na jeho miesto zasadol Andrej Danko. Pod jeho vedením sa síce národniari dostali do parlamentu, no po posledných voľbách z neho vypadli. Dnes sa v preferenciách pohybujú na hranici troch percent. Do politiky sa však chce dostať ďalší Slota. Pavol  je synom známeho šéfa národniarov. Ako informuje o tom portál parlamentnelisty.sk, dokonca ohlásil aj založenie novej strany pod názvom Domov – národná strana.
Za nápad ísť do politiky vďačí Andrejovi Dankovi a jeho analfabetickej politike

Pavol Slota, ktorého meno, podľa neho samotného, je dobrým kapitálom pre vznik strany. Pretože on ako jeho nositeľ nie je zaťažený politickými šarvátkami ani kauzami, už aj zbiera podpisy na jej registráciu.

„Máme víziu stabilného a prosperujúceho Slovenska a regenerácie slovenskej politiky. Tieto idey budú hlavným kapitálom pre vznik našej strany,“ prezradil Slota mladší. Počíta vraj i s negatívnymi reakciami.

Prečo sa vlastne Pavol Slota začal pohrávať s myšlienkou vstúpiť do politiky a dokonca založiť novú stranu? „Za tento nápad patrí veľká vďaka Andrejovi Dankovi a jeho analfabetickej politike. Ako niektorí ľudia mohli zaregistrovať, tak v lete som bol súčasťou odboja proti skorumpovanej a prehnitej skupinke v čele SNS. Tá sa rozhodla, že jej nebolo dosť znásilňovania odkazu našej najstaršej strany. Prostredníctvom nekalých praktík si Danko dosadil vlastných ľudí ako delegátov na snem a rozhodol tak o jej osude,“ priznal náš mladý nádejný politik.

Mladý Slota chce zmeny a rehabilitáciu poctivých členov SNS
Podľa Pavla Slotu Andrej Danko stranu SNS "vykastroval a svojou činnosťou ju naďalej ťahá ku dnu". Čítať ďalej
04 | 08 | 2020 | Peter Haluza


Pavol Slota priznáva, že v SNS už okrem loga nie je o čo stáť. Delegáti -a teda aj členovia strany- hlasujúci za Andreja Danka sa nielenže prihlásili k jeho „neschopnosti v politike“, ale podporili tým aj jeho profil celonárodného zabávača.

„SNS s ním vo vedení je odsúdená na preferencie na úrovni plnotučného mlieka,“ smeje sa Slota mladší na súčasnom šéfovi národniarov. Jeho predpoveď sa zatiaľ nenapĺňa, lebo k 3,5% mlieku mu ešte nejaké percentá chýbajú. „Naprieč národným spektrom nevidím jediný subjekt, ktorý by mal koaličný potenciál, a teda aby mohol z úrovne výkonnej moci pozitívne ovplyvňovať dianie na Slovensku,“ prezrádza Slota junior.

"Ľudské aj odborné dno, osobné animozity, nezáujem o občanov," popisuje súčasnú koalíciu Pavol Slota
"Tak ako v minulosti prišiel Igor Matovič s návrhom na rozdeľovanie financií z fondu obnovy podľa preferencií získaných vo voľbách, dnes opäť ukázal ako chápe rovnováhu moci a riešenie kríz," píše Pavol Slota. Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Terajšia SNS má dohromady možno dvadsať členov SNS aj s jej predsedom

Podľa Pavla Slotu žiadna národná strana nemôže byť národnou, keď jej pred svojím vznikom nevyjadrí dôveru národ samotný. „A presne takou stranou Domov-NS chce a musí byť. Stranou o ľuďoch a pre ľudí. Pretože iba tak sa vyhneme papalašizmu a strate kontaktu s realitou, čo považujem za jedny z najväčších problémov súčasnej politiky,“ netají možno nový predseda novej strany.

Slota je vraj príjemne prekvapený reakciami ľudí, ktoré sú zväčša pozitívne. „To čo nás už teraz odlišuje od iných strán je fakt, že sme mladí, draví a máme moderný pohľad na svet, ktorý odmieta akékoľvek formy extrémizmu. Ktorý vždy len vzbudzuje extrémizmus na opačnej strane,“ dodáva Pavol Slota. Konkrétne návrhy a program, s ktorými by sa chcel on i strana presadiť, zatiaľ prezradiť nechce. Kapitolu SNS vraj v sebe už uzavrel, ale chuť meniť Slovensko v ňom ostala.

Napriek tomu si Slota mladší nezabudol kopnúť do súčasného predsedu SNS Andreja Danka. „Terajšia SNS sa o národniarov prestala zaujímať po voľbách v roku 2016. Súčasných, dohromady dvadsať členov SNS aj s jej predsedom, na takýto titul ani len neašpiruje a väčšina z nich sa dnes sama hanbí za to, že sú členmi tejto strany, ku ktorej ju viaže len pupočná šnúra s jej tragikomickým predsedom. Pre nás ostatných je to už len spomienka na kedysi silnú a hrdú stranu.“

Pavol Slota: Je maďarská karta skutočne mŕtva?
06 | 03 | 2021 | sefredaktor

Súčasný parlament pripomína skôr cirkus ako reprezentáciu nášho národa

A ako vidí možný predseda novej politickej strany súčasnú politickú scénu na Slovensku? „Chýba mi v nej skutočný obsah a hlavne ozajstný záujem o život človeka. Je to súboj politikov a volič, občan, Slovák zostal na poslednom mieste ich záujmu,“ konštatuje a pridáva, že on by to chce spolu s jeho kolegami zmeniť a podporil by aj predčasné voľby ak by videl skutočnú perspektívu na zmenu. „Namiesto toho však na jednej strane vidím snahu využiť príležitosť a hnev obyvateľov vo svoj prospech politikmi, ktorí svojím dlhoročným pôsobením spôsobili, že dnešná vláda vôbec vznikla. Na strane druhej vidím politikov, ktorí úplne popierajú sami seba, keďže tvrdia presný opak toho, čo hovorili v roku 2018, keď zneužívali smrť ľudí na politickú propagandu a chcú sa tak predčasným voľbám vyhnúť. Chce to hlavne nové tváre resp. veľké personálne zmeny,“ netají Pavol Slota, ktorý preto založil novú stranu, ktorej cieľom je dostať sa do parlamentu.

Tento marazmus zavinili rovnako Matovič ako aj Sulík (Pavol Slota)
Aj napriek tomu, že Igor Matovič dlhodobo nezvláda riadenie krajiny, tak za súčasný stav na Slovensku nesú rovnaký podiel viny spoločne so Sulíkom. Ten, aj napriek rapídne zhoršujúcej sa situácii, radšej s premiérom hral hru na mačku a... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Pavol Slota


Ten, podľa nádejného politika, pripomína dnes skôr cirkus ako reprezentáciu národa. O nič lepšie ale v jeho hodnotení nedopadol Igor Matovič a jeho vládnutie. „Jedným slovom: fiasko! Slovensko je najzadlženejšie vo svojej samostatnej histórii. Z plánu obnovy sa chystáme zaplatiť napr. stovky miliónov na súdnu reformu, zatiaľ čo obyčajní ľudia sú bez práce po extrémne dlhom lockdowne. Miesto riešení sme dostali konflikty a kauzy. Neviem si predstaviť čo bude s našou krajinou ďalej, všade vládne chaos, spoločnosť je polarizovaná a nikto nejaví ani len najmenší záujem sa zaoberať problémami bežných ľudí. To je bilancia jedného roka vládnutia tohto zoskupenia, nielen Igora Matoviča, pretože všetci zúčastnení vedeli, s kým idú do vlády a všetci zúčastnení ho nechali spáchať kamikaze so Slovenskom,“ konštatuje na záver Pavol Slota.

Pavol Slota: "Matovič si z detí urobil rukojemníkov pre svoj megabiznis s testami. Je mi z toho nevoľno"
Informačné zdroje ponúkajú ako top udalosť týchto dní informáciu, že "školy sa otvoria". Akosi menej hovoria o tom, že "ponechaním celého Slovenska v čiernej zóne sa všetci budeme musieť testovať raz za sedem dní. Okrem toho, že niektoré okresy sú... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Ivan Brožík