Belousovová: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby len chodili do práce a nič nechytali a nerobili
17 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Súčasná koalícia vôbec nemusí chodiť ďaleko na to, aby v očiach opozície niečo pokazila. Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť, jej už nie raz vyčítala mnohé jej lapsusy či prešľapy a konkrétna vo svojej kritike je aj tentokrát.


Expolitička sa kritikou štvorkoalície nechodí a ani nemusí chodiť ďaleko. V podstate čo týždeň, to nejaký problém, nejaké faux pas. Anna Belousovová sa v statuse tentokrát zamerala na situácie okolo Múzea SNP, ktoré má prejsť spod rezortu kultúry pod obranu.
Onedlho sa budú deti učiť, že SNP vlastne bolo výsledkom pomoci spojencov

„Táto vládna koalícia pokazí všetko na čo siahne. Čo nápad, to hovadina. Pre Slovensko by bolo hádam najlepšie, keby len chodili do práce a nič nechytali, nič nerobili a hlavne: žiadne iniciatívy, žiadne nápady!!! Pretože na nich doslova platí: Iniciatívny tupec je horší ako triedny nepriateľ,“ píše hneď v úvode statusu položartovne Belousovová, podľa ktorej je nápad ministerky kultúry včleniť Múzeum SNP pod Vojenský historický ústav svojou tuposťou vážne konkuruje rozhodnutiu vyplácať 333 € len deťom z „istých“ rodín. „Ministerka kultúry svoj nápad odôvodnila tým, že „rozhodla“. Naozaj vyšší stupeň demokracie! Načo sa pýtať odborníkov, načo sa pýtať národa, či jeho zástupcov. Veď koniec koncov SNP bolo národné! Ministerka chcela po vzore svojho straníckeho šéfa svoju vlastnú „atómovku“. Tak ju má,“  konštatuje bývalá šéfka národniarov.



SNP bola aj podľa Belousovovej najvýznamnejšia udalosť v novodobej histórii Slovenska. Mala rozhodujúci význam pre náš národ a jeho ďalší vývoj. „Teraz ju chcú zredukovať na nejakú vojenskú operáciu. Čo je ešte horšie, Múzeum SNP by malo prejsť pod velenie ministra obrany Jaroslava Naďa - fantastického análneho speleológa USA a NATO. Taký je plán šéfky rezortu kultúry. To znamená, že onedlho sa budú deti učiť, že SNP vlastne bolo výsledkom pomoci spojencov, ktorí k nám vyslali svojich vojakov maskovaných za Rusov,“ soptí od jedu expolitička, ktorá má stále silnejší dojem, že vláde už nestačí kradnúť len cez kšefty, oni národu potrebujú ukradnúť aj históriu a vlastnú tvár. „A robia to plánovite, pretože veľmi dobre vedia, že lepšie sa ovláda beztvará, ohlúpnutá masa, ako jednotný národ,“ dodáva na samý koniec Anna Belousovová.

Čaputová nie je politik, tobôž štátnik, a nikdy ním ani nebude, hlási Belousovová
Do našej hlavy štátu si v ostatnom čase „koplo“ už niekoľko opozičných politikov, najnovšie sa k nim pridala aj predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová. Na sociálnej sieti prezidentke Zuzane Čaputovej vyčítala viacero chýb,... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik