Blaha: Krajniak sa zbláznil!
16 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"Krajniak sa zbláznil. Reálne zbláznil. Pozerám TA3 a z ministra Krajniaka práve vyliezlo, že je proti "hnusnému neoliberalizmu". Cituje redakcia HD poslanca NR SR Ľuboša Blahu. A pridáva viacero jeho "diváckych" postrehov.


"Je proti ´hnusnému neoliberalizmu´. To povie chlap, čo zobral seniorom 13. dôchodok, deckám obedy zadarmo a odborom tripartitu. A do toho vládne so Sulíkom, ktorého sociálne univerzum je zúžené na zisky bánk a teplé rožky." Rozvádza svoje konštatovanie o narušenom duševnom stave ministra Krajniaka na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Reprofoto status FB (@Ľuboš Blaha)

Bojom proti neoliberalizmu na Grécku cestu

"A tento chlap v TA3 zadrie, že je proti ´hnusnému neoliberalizmu´. A tým chce zdôvodniť, že verejný dlh Slovenska zvýšili o 20 percent, čím nás uvrhli na trajektóriu Grécka." Začína status do značnej miery "rozhodený" Blaha.

"Matovič si kupuje Rómov, pošle im balík peňazí. Ostatným nedá nič," hnevá sa Blaha
Poslanec za stranu SMER-SD Ľuboš Blaha sa hnevá na predsedu najsilnejšej vládnej strany OĽANO Igora Matoviča kvôli plánu nespravodlivo rozdeliť peniaze daňových poplatníkov. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Peter Sulek

Nič neoliberálnejšie, ako táto vláda neexistuje

"Krajniak zjavne nepochopil, že na Slovensku nič neoliberálnejšie ako ich vláda nikdy neexistovalo. Ani Kaník s Miklošom nemali chochmes na to, aby takto hnusne likvidovali sociálny štát.  No chápete - oni zrušia bankám stámiliónové odvody a tvária sa, že bojujú proti ´hnusnému neoliberalizmu´. To nevymyslíš, to je Krajniak." Rrozvíja myšlienkovú niť Blaha.
"Nám špajchle a priemernej rómskej rodine dva tri litre"

"A chystajú sa prehajdákať miliardy, ktoré budú splácať ešte naši prapravnuci, aby mohli nakupovať špajchle a priemernej rómskej rodine šupnúť 2-3 litre." Píše Blaha.
Ležím a chrčím

"A to je akože boj proti hnusnému neoliberalizmu. Ležím na zemi a chrčím od smiechu. Prepánakráľa, však toto je učebnicový neoliberalizmus, pán Krajniak. Sociálnodemokratický model predpokladá, že pomôžete všetkým. Nielen hŕstke ľudí v hmotnej núdzi, ktorú u nás zväčša tvorí rómska menšina. Pozrite sa na Švédsko či Dánsko. To je sociálnodemokratický model, ktorý pomáha všetkým ľuďom aj stredným vrstvám, všetkým deťom, všetkým rodinám. Osobitne v čase kríz, ktoré postihli všetkých."

"A nie, pán Krajniak, covid nepostihol iba ľudí v hmotnej núdzi. Tí dostávali tie isté dávky aj počas pandémie. Naopak, covid postihol rodiny naprieč Slovenskom, ktoré padli strmhlav dolu."

Pri očkovaní už nejde iba o zdravie, ale najmä o obrovský biznis, upozorňuje Blaha
Ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie vakcínou od AstraZeneca. Tým akoby pomazalo brucho členom Smeru-SD, ktorým sa vedľajšie účinky, teda tvorba krvných zrazenín, tejto vakcíny nepáčili už dávnejšie. Nikto ich však vtedy... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čo je neoliberalizmus

"Neoliberálne sociálne systémy pomáhajú iba tým, ktorí sú v hmotnej núdzi. Všetko nechávajú na trh a iba tým úplne dole hodia pár omrviniek. To je typický neoliberalizmus. Presne to, čo robíte, pán Krajniak. Prečítajte si moje knižky o typológii sociálnych štátov a pochopíte, že ste neoliberál ako delo. Alebo ako vravíte - hnusný neoliberál. Vykašľali ste sa na ľudí a nechali ste živnostníkov aj podnikateľov v gastre trpieť a pomaly umierať. Vykašľali ste sa na robotníkov, na rodiny, vykašľali ste sa na štátnu pomoc a Slovensko kvôli vám patrí v štátnej pomoci na úroveň Afriky."
Usáma proti džihádu

"Všetky verejné zdroje ste vrhli do testovania a do bánk a teraz máte tú drzosť zdvihnúť dlh o 20 miliárd a tváriť sa, že to robíte pre ľudí? A tvárite sa, že so Sulíkom vo vláde bojujete proti ´hnusnému neoliberalizmu´?
Opakujem - Krajniak sa reálne zbláznil. To je ako keby Usáma bin Ládin po desiatkach rokoch teroristických akcií vyhlásil, že ide bojovať proti ´hnusnému džihádizmu´.  A rovno by odpálil nejakú bombu a pri tom by sa škeril do telky, ako bojuje s ´džihádizmom´. Toto dnes robil Krajniak na TA3. Už mu len maskáče chýbali. Z toho je človeku normálne zle."
Kupujú si Rómov a kašlú na Slovákov

"Na Slovensku máme najpravicovejšiu a najliberálnejšiu vládu, aká tu kedy bola. Keď sa tieto kaníkovce hrajú na sociálnych, je to výsmech ľuďom. Kupujú si Rómov a kašľú na Slovákov - taká je krutá realita matovičovskej sociálnej politiky. A nositeľom tejto krivdy je aj minister Krajniak a celá jeho Sme rodina.
Prestaňte sa vysmievať ľuďom, lebo im už naozaj dôjde trpezlivosť!" Končí rozhnevaný status poslanec NR SR Ľuboš Blaha.

(Medzititulky red. HD.)

Blaha: Je najvyšší čas zbaviť Matoviča právnej spôsobilosti. Zavrieť na psychiatriu a zahodiť kľúče
Blaha vs Matovič. Dvojica, ktorá nenájde vzájomný pokoj azda ani v hrobe. Podpredseda Smeru-SD si opäť podal šéfa OĽaNO, ktorý je, podľa neho, hodný na psychiatriu, prinajmenšom okamžitého odchodu z politiky. Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik